Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Mancini daha ne yapsın?

Devamlı Roberto Mancini üstünden yargılanıyor Galatasaray. İtalyan teknik adamın giydiği ayakkabıdan, kulübede oturmasına, oyuncularına gönderdiği taktik kağıtlara kadar her ayrıntısı göze batıyor artık. Çünkü tabelada "galip" yazmıyor. Sadece dünkü maç özelinde değil, öncekilere de baktığınızda, bir takımın maçı rahat kazanması için daha kaç pozisyona girmesi gerek diye sorulmalı. Her türlü çeşitlemede gol kaçırdı Galatasaray forvetleri... Boş kaleye bile atamadıkları oldu.
Bir teknik adamın görevi rakibe az pozisyon verip, kendi takımını daha fazlasına sokmaksa eğer, Roberto Mancini görevini fazlasıyla yapıyor. Hedeflerini birer birer tüketen bir takım var aslında sahada. Yani; "Hoca mı çıksın oynasın" klişesi var karşımızda.
Finale bir maç kaldı. Galatasaray'ın deplasman tablosu ve performansı da ortada. Bu skor, avantajı Bursaspor'un cebine yerleştirdi. Galatasaray'ı çok zor bir maç bekliyor orada.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA