Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Fenerbahçe tüm ipleri eline aldı

Seri galibiyetler Fenerbahçe'nin takım güvenini zirveye taşıdı. Geçen sezonun inancı katlandığı gibi, bu sahadaki kararlara da yansıdı. Daha bilerek şut çekiyor, pas veriyor, öne koşuyor ve top istiyorlar.
Zirvedeki puan puana yakınlık, ipleri Fenerbahçe'nin eline verdi. İki rakibiyle de kendi sahasında oynayacak ve bütün bunlar bir ay içinde olacak. Şampiyonluğu erken ilan edebilir, Galatasaray ile Beşiktaş'ı Şampiyonlar ligi ön elemesi için, tıpkı geçen sezon olduğu gibi başka bir mücadelenin içine itebilirler.
Galatasaray'ın son lig performansı, Sivas maçıyla başlayarak aslında "beklenen" puan kayıplarının habercisi gibi. Beşiktaş ise kırılgan bir yapıda ve kısıtlı kadrosuyla kış mücadelesinde yıpranıyor.
Aziz Yıldırım'ın dediği gibi; sekizinci hafta bittiğinde herkes önünün daha rahat görecek. Fenerbahçe ipleri eline aldı ve karar verecek. Final haftaları başladı aslında.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA