Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Büyüteçtekiler!

Maçın ince hesapları olması gerekiyordu ama süreç buna izin vermedi. Yarı final kapısının aralanacağı maç, Pazar günkü derbinin gölgesine saklandı İsmail Kartal için.
Hiç tereddüt etmeden önemli oyuncularını İstanbul'da bıraktı. Mersin gibi bir deplasmana, ideal 11'inin 8 eksiği ile çıktı. Oyunu oyalayıp, pas sayısını çoğaltıp, karşılaşmanın yumuşak havasından temposuz bir oyunla faydalanmak istedi.
Bu ortamı gözümüzü diktiğimiz Diego'nun nasıl değerlendireceğini merak ederek izledik. Pazar gününe bir bilet ayırtmak istiyordu. Topun sorumluluğundan kaçmadı. Golünü attığı gibi ikinci golün başlangıcında da topu dokunan isimdi.
Dört maçlık cezasından sonra Volkan'ın havası da önemliydi.
Anlaşılan bu endişeleri duymuş, eksiği olmadığını kanıtlamak istercesine aşırı bir özgüven gösterisine kalkıştı. Oyununu ceza sahası dışına taşıma isteğine saygı duyalım ama yeteneklerini çok zorladığı da ortada...

AVANTAJ CEPTE
Her şey bir yana Webo, yine ne kadar önemli oyuncu olduğunu gösterdi.
Vücudunu kullanması, omuz omuzalarda kuvvetli kalması, ceza alanı içine ara paslar taşıması, gol bölgesindeki sıkıntıların çözüm istasyonu olabileceğini mesajladı kulübesine.
Mersin İdman Yurdu'nun, yarı finali isteyen hırsını göremedik. Birkaç oyuncuyla çok asıldılar maça ama, rakibin eksiklerine rağmen oyunda süreklilik sağlayacak bir üstünlük kuramadılar. Sadece değişiklikler sonrasında rakibin izin verdiği kadar kendi yarı alanlarından uzaklaştılar. Fenerbahçe avantajı cebine alarak dönüyor İstanbul'a. Galatasaray maçı öncesinde camiasını moralli tutup, gücünü pekiştirdiğini de ıspatlayarak.

En yüksek not 7
Uygar

En düşük not 5
M.Topuz

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA