Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Fatih Terim bazılarını odasından çıkartmalı

Türk futbolundaki kavgalar sebebiyle kimse Hollanda maçına kanalize olamamış gibi görünüyor. Bu durum hakkında "Ayağımıza sıkıyoruz" yorumları yapılıyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Maç Türkiye'de olsaydı, "Evet" derdim. Zaten milliler gündemden uzaklaşsınlar diye yurt dışındalar. Amsterdam için, gurbetçilerimizin de böyle bir sorunu yok. Gidecekler ve destek verecekler.
Ayrıca her hangi bir kötü sonuç için bahane hazırlamayalım. Artık oyuncular ne yapacaklarını, sahaya çıktıklarında nasıl koşacaklarını çok iyi biliyorlar. Eğer maçın önemini gazete okuyup karar vereceklerse, zaten geçmiş olsun.
Terim Cumartesi günü Hollanda karşısına nasıl bir stratejiyle çıkmalı?
Üçlü defans oynamasın yeter. Çevresindeki bazı sivri zekalılar, "Hocam böyle yapalım, herkes bizi konuşsun" derlerse de, onları odanın dışına çıkartsın.
Grup üçüncüsü olmak istiyorsak, Hollanda'yı yenmek zorundayız. Çünkü şu andaki rakibimiz onlar. Abdullah Avcı rakibin üstüne gitti, net pozisyonlar da elde etti ama iki duran topa teslim oldu.
Arda'nın olmadığı takımımızın, Emre Belözoğlu'nun aklına ve paslarına ihtiyacı var. Rakibin hep ensesinde bitecek, sert bir savunma ile oynamalı, direkt paslarla hızla rakip kaleye gitmeliyiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA