Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Melo'yu koruma derneği

Her maçı en az 3 sarı kart ile bitirmesi gereken Melo'nun, ikinci sarı kartı bile görmeden sezonu tamamlayacağını ön görebiliriz. Gidişat o yönde.
Son Gençlerbirliği maçında Hleb'in bileğine, tabanıyla yaptığı müdahalede, müthiş hakemimiz Halis Özkahya faulü verdi, kartını çıkartmadı bile. Gözünün önündeydi. Kurallar; "Ayak eğer ayakkabı hizasını aşıyorsa, kırmızıya davranın. İyi niyet yok" diyor.
Bunu hepimiz gibi tüm hakemler biliyor ama yapan Melo olunca unutuyor. Ve daha da kötüsü, diğer maçlardaki benzer müdahalelerde kartsız veya sarı ile geçiştiriliyor.
Melo'yu koruyacaklar diye tekmeyi serbest bıraktılar; farkında değiller.
NOT: "Melo'yu hedef tahtası yapıyorlar" deyip oyuncuyu korumaya çalışanlar var. Adam tekmeyi atmasın, dirseği vurmasın, biz de "Neden cezasız kalıyor" diye yazmayalım, söylemeyelim. Sanki bunlar yok da, bizler kendimize iş yara

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA