Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Kulübe hazır!

Süper Lig'de şampiyonluğa oynayacak ikinci bir takımı var F.Bahçe'nin. Kupaya da göz koymuşlar

Sahaya çıkan Fenerbahçe 11'inde, ligden gelen sadece Nani vardı. Takımın isimlerine bakıp, bir de oynadığı oyunu gördüğümüzde, yönetimin ne kadar iddialı bir takım yaptığı yine ortaya çıktı. Süper Lig'de şampiyonluğa oynayacak ikinci bir takımı var Fenerbahçe'nin.... Ziraat Türkiye Kupası'na da göz koymuş ve yönetenlerin aksine konsantre olmuş, iddiayı taşıyan bir takımdı izlediğimiz.
Bu tip maçlarda geriye koşmadaki isteğe dikkat ederim. Eğer takım kazanmayı kafaya koymuşsa, top rakibe geçtiğinde hissedersiniz bu disiplini. Antalya takımında daha istekli ve agresiftiler. Nani ve Şener iki müthiş füze çıkardılar. Muhteşem gollerdi. Şener jeneriklerin peşine düşecek kadar inanarak çekti şutunu. M'Bolhi bile bu golü yediğine üzülmemiştir. Bir resmi maçta ilk kez üç golü geçmeleri ile Van Persie arasında bir ilişki var mı. Hollandalı sadece attığı iki gol ile değil, çevresini ceza alanına tehlikeli getirmesiyle de ayrıcalıklı. Ozan Tufan'ın gözünü üstüne diktiğini, Van Persie'yi uygun olan her fırsatta denediğini de belirtelim. Aslında tüm takım yıldızını tekrar grubun ve heyecanın içine sokmak adına, pasa sözleşmiş gibi oynadı. Bu aslında bir seçim. Anlayarak bakanlar için elbette.
Perreira'yı da tebrik etmek gerekiyor. Kulübeyi bu kadar formda tutup, rekabetin içine soktuğu için. Maç eksiklerine rağmen bunu hissettirmeden oynadılar. Geçen sezon yedeklerin alternatif yaratamadığının altını çizelim. Bu kez sahadaki, kaleci Ertuğrul ve genç Uygar da dahil 10 oyuncu da, lig kadrosuna problemsiz girerler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA