Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Yeni kupa sahnesi!

Finale adını yazdıran F.Bahçe, bu sezon hiç yenemediği G.Saray ile bir kez daha karşılaşma şansı yakaladı. Antalya’daki maç, iki takımın da sezon özeti olacak

İlk maçtaki 3-0'lık sonuç, iki takıma da rövanşı çoktan bitirtmişti. Bu sezon oynadığı maçların 30'unda gol yememiş bir Fenerbahçe'ye karşı dört gollü bir galibiyeti hedeflemek çok özel bir rüya olacaktı. Nitekim Aykut Kocaman da Aspor'a "Ayaklarımızı yere basarak konuşmalıyız" diyerek maç hedefini belirlemişti.
İlk yarısında tempo yerine kontrolün hüküm sürdüğü oyun şablonlarından, gol de çıkmadı, "vay" diyeceğimiz pozisyon da... Yedi rotasyonu vardı Fenerbahçe'nin, en az beş kulübe oyuncusu da Aykut Kocaman'dan forma almıştı.
İkinci yarının başında, "Bu maçta da oynatılır mı?" denilen Volkan Şen'in tek kişilik şovuyla ilk gol geldi. Topuk çalımlarıyla slalom ve duvar paslarından sonra, topu Fernandao'nun kafasına çarptırdı. Gerçekten de yanında anlaşıp, top alış-verişi yapabileceği ortaklar bulduğu anda, her takım için hücumdaki en etkili ayak olabileceğini yine gösterdi.
Golün ardından maçın hızı da arttı, heyecanı da. Bu kez Konya'nın boşluk aramaya başlaması, 60'dan sonra gelen değişiklikler ve teknik adam hamleleriyle, maçın amacı da değişti. İki takım da artık dakikaları kendi gelişimleri ve testleri için kullanmaya başladılar. Penaltıdan Fenerbahçe ikiyi bulduktan sonra, Konyaspor forvetlerinin ceza alanında topla buluşma sayıları da artıyordu.
Finale adını yazdıran Fenerbahçe, bu sezon hiç yenemediği Galatasaray ile bir kez daha karşılaşma şansı yakaladı. Antalya'daki maç, iki takımın da sezon özeti olacak aslında. Büyük derbinin, yüz yıllık rekabetin, sonunda kupa olan yeni sahnesi bizi bekliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA