Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Aykut hocanın neden bir pankartı olmadı?

Konyaspor'un tüm takım maliyeti 13 milyon Euro. Aykut Kocaman borçlar içinde kıvranan bir kulübü, Başkan ve yönetim ile ortak noktayı bulup, sinerji yaratarak, meydan okur hale getirdi. "Onlar mı yaptı, ben yaptım" diye ortaya çıkanlara en güzel mesajı verdi aslında. Fenerbahçe'deki planları uygulansaydı, bugün belki de Şampiyonlar Ligi'nin final etaplarından birinde, Fenerbahçe'yi çok rahatlıkla konuşur olacaktık. Kocaman, gelişimi anlatırken; birinci sıraya parayı koydu; "Oyuncunun parasını vermiyorsanız, ödemeler yapılmıyorsa; saha etabına da doğru olarak geçemiyorsunuz"
Bir teknik adamın, oyuncu grubundan hesap sorması, onlardan istemesi, istediklerini kabul ettirmesi için öncelikle profesyonel şartların yerine getirilmesi gerektiğinin altını çizdi. Bu sezon galibiyet bonusları ve üçüncülük geliri ile birlikte Konyaspor borçlarını sıfırlayacak. Önümüzdeki sezonun hedeflerine daha rahat bakacak ve daha iyi olmak için rötuşlar yapacaklar. Konya'daki F.Bahçe maçı öncesinde, tribünler onun resmini yukarıya kaldırıp, 'Kocaman gururumuz' diye yazdılar. Çünkü övünerek ve güvenerek seyrettikleri bir takımları oldu. Aykut Kocaman futbolcuyken Fenerbahçe'de gol kralıydı. Sonra teknik adam oldu, 30 yıldan sonra kupayı kazandı, takımı şampiyon yaptı, Avrupa Ligi'nde yarı final oynadı. Bütün bunlara rağmen bir pankartı bile olmadı. Neden olmadı, birisi mi yaptırtmadı ?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA