Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Transfer yaparak sorun çözülmez

Hazırlık maçları oynandıkça takımların eksik bölgeleri değerlendiriliyor ve transfer yapılmasının altı çiziliyor. Zaten 4 Büyük takımımızı da bugün UEFA'nın tutuklusu haline getiren de bu ihtiras. "Olmadı, alalım" diye diye hayal kırıklıkları transfer ettiler ve kulüplerini batırdılar.
Hala bir kulüp başkanı çıkıp, plandan veya sistemden bahsetmiyor. Başka ülkelerin doğru yapılanmış kulüpleri örneklenirken bizimkiler de bunları çok biliyormuş gibi söylerken, kendi takımları için hiçbir düzen ve prensip ortaya koymuyorlar.
Aykut Kocaman, Fenerbahçe'nin başından ayrıldığından beri futbol gündememizde tartışabildiğimiz tek bir öneri yok. Eğer Kocaman büyük takım çalıştırmasaydı bunları da bilemeyecektik.
"Şampiyon adayları" diye bahsedilen 4 Büyükler'in yapısal sorunları sürdüğü sürece "daha iyi" olamayacaklar. Şu anda ligde plan hocası olarak nitelediğimiz 4 isim var; Şenol Güneş, Abdullah Avcı, Aykut Kocaman ve Mustafa Reşit Akçay... Dördünün de bir sistemi var ve oyuncularını buna zorluyorlar. Eğer Beşiktaş, Gomez'in yerine aynı değerde bir isim katmazsa Konya, Başakşehir veya Osmanlıspor'u yeni sezonun şampiyonu olarak görürsek bana sürpriz olmaz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA