Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Daha çok bekleyecekler

Divan Başkanı Vefa Küçük açılış konuşmasını yaparken 'başarılı yönetim' vurgusuyla değişimin seçimle olması gerektiğini söyledi. Bu konuşmayla salonun tepkisini ölçtüler ve muhalefet olmadığını gördüler.
F.Bahçe'nin bunca sorunu varken, Aziz Yıldırım medyayı eleştirdi, bazı isimleri suçladı ve aleyhine bağ-ı ran kişileri 'bedava bilet vermedikleri' olarak belirledi.
F.Bahçe mali açıdan çökmüş, oyuncu kadrosu erozyona uğramış, görevdeki teknik direktörü gönderilmiş, takımın oynadığı oyun sıradanlaşmış, aldığı sonuçlar kötüleşmiş ve taraftarı tribünden çekilmiş; bunların hiçbirine değinmedi. Başarılı olan basketbolu konuşmasının lokomotifi yapıp yine arsa, tesis ve FETÖ soruşturmasını kendisine duvar yaptı.
Anlaşılan şu ki kongre isteyenler çok beklerler.A ziz başkan kendisini başarılı zannediyor ve seçime gitmek istemiyor. 'Yargıtay kararı lehine sonuçlandığında' seçime gideceğini tekrarladı ama yine 'aday olmayacağım' demedi. Eğer F.Bahçeliler bu yönetim tarzından memnun değiller ve Aziz Yıldırım'ın bu işi düzelteceğine inanmıyorlarsa bu konuşmadaki meydan okumanın karşılığını vermeliler. Şimdi efsane başkan Ali Şen'in belirttiği noktaya geldik.
Ali Koç çıkıp "Ben adayım, merak etmeyin" demedikçe ne statükonun değişmesi mümkün ne de Fenerbahçe'nin bu kötü yönetimden kurtulması.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA