Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Adalet terazisi sarsıldı!

Merkez Hakem Kurulu, Disiplin Kurulu ve Tahkim Kurulu; maalesef Türk futbolundaki adalet terazisini sarsmaya devam ediyor. Çok ciddi hatalar yapıldı. Futbolun yargısı şikeyi örtbas etti

Yılın son günlerinde gündemi meşgul eden Meireles ve tükürük olayı kapandı mı; "Bu iş uzun süre kapanmaz" diyenlerden misiniz?
Bu iş tabii ki kapanmadı. Zira futbol Federasyonu'nun Merkez Hakem Komitesi, Disiplin Kurulu ve Tahkim Kurulu, maalesef Türk futbolundaki adalet terazisini sarsmaya devam ediyorlar. Özellikle çok ciddi hatalar yapıldı. Mesela şike sürecinde mahkemeler tarafından önemli ceza almış birçok spor adamı ne yazık ki futbolun ceza kurulu tarafından pek az cezalarla kurtuldular. Kısaca futbolun yargısı şikeyi örtbas etti.
Gelelim geçen yıla... Süper Final'in son maçına normal şartlarda Fatih Terim takımının başında olamayacaktı, cezalıydı. Ama gariptir, aslında garip de değil tam bir eyyamdır ki Fatih Terim'in cezasını ertelediler ve Kadıköy'de şampiyonluk maçında takımının başında oldu. Meireles'in olayı ise tam bir skandal. Hakem 'tükürdü' diyor. Birçok görüntüde olmamasına rağmen bir görüntüde aynı Meireles'in tükürdüğü fark ediliyor. Ama buna rağmen Tahkim Kurulu hem Disiplin Kurulu'nu hem de hakemi bitirircesine Meireles'in cezasını indiriveriyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA