Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Sneijder'i bırak takıma bak

Belki de bu sezonun en kötü Galatasarayı'nı izledik. Kimin ne yaptığı belli değil. Devre arası sanki hiç yaramamış gibi. Bu takımın 'çilek'ten başka çok daha önemli problemleri var. Mesela yenen iki gole bakın; İkisinde de kenardan alıp içeri kat eden Kasımpaşalı oyuncuların harika vuruşu var. Bu harika vuruşlara şapka çıkarılır ama ilk golde İbriçiç'e ikinci golde de Viudez'e o vuruşları yapma imkanı veren Galatasaraylılar'a ne demeli. Ya kademe yapmıyorlar ya da kendi ceza alanları içinde hareketsizce bekliyorlar.
Melo ve Selçuk yoklar... Geçen yılki, hatta sezonun ilk yarıdaki performanslarının yarısında bile değiller. Ne hücuma katkıları var ne de defansa yardım edebiliyorlar. Düşünebiliyor musunuz, koskoca Galatasaray bir tane organize atak yapmayı beceremedi. Buna atılan gol de dahil... Auta giden topa Elmander içeri girip vurmasa, o gol de olmayacaktı.
Hamit bu sezon Galatasaray için çok büyük hayal kırıklığı olmaya devam ediyor. Zaten Fatih Terim de ona ancak bir devre dayanabildi. Riera çıkamıyor, özellikle ilk yarı sol kanat sıfır. Sabri çıkmaya çalışıyor ama yardım alamıyor. Galatasaraylı oyunculara birisi 'yardımlaşmayın kardeşim' deseler ancak bu kadar kötü oynarlar. Defansta Dany bir şeyler yapmaya çalışıyor, hepsi bu kadar...
Hep söylüyorum; Semih çok iyi bir çocuk olabilir. İleride iyi futbolcu da olabilir ama şu an için Galatasaray'ın stoperi olamaz. Çabuk olması, diri olması yetmez. Pozisyon almada ve hamle zamanlamasında çok eksikleri var. Ve galiba lig dün itibarıyla Galatasaray'ın bu mağlubiyeti nedeniyle yeniden başlıyor. Hakem Bülent Yıldırım bir iki hatası dışında cesur ve objektif bir yönetim sergiledi. Ama maçın hemen başında yardımcı hakem Kasımpaşa'nın çok net bir gollük atağını ofsayt diye kesti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA