Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Alex'i de getirin!

F.Bahçe'nin hiç hesapta olmayan bir mağlubiyet yaşadığını söyleyebiliriz.
Ama kaybetmiş olmalarına rağmen kötü oynadılar diyemem. Aksine daha önceki maçlara kıyasla tempo ve pozisyon olarak çok daha farklıydılar. Şunu rahatlıkla söylerim ki Volkan yememesi gereken golleri yemeye devam ediyor.
Mesela ilk gole bakıyoruz. Bizim bildiğimiz Volkan bu golü 15 sene önce de yemezdi, dün gece de yememeliydi. Çaprazdan gelen topu koltukaltından alıverdi.
Bu tür maçlar bu tür golleri psikolojik olarak kabul edemez. Çünkü F.Bahçe geriye düştüğünde bütün taktik anlayışı ve konsantrasyonu değişiveriyor.
Takım ne kadar tecrübeli olursa olsun panik başlıyor.
Emre'nin transferi teknik olarak doğru. F.Bahçe'de dikine oynayabilecek yegane oyuncu o. Webo da faydalı oldu. Dün gece attığı golle her zaman Türkiye için iyi bir santrfor olduğunu belgeledi. Ama bütün bunlara rağmen F.Bahçe defansı güven vermiyor.
Ne oyuna girebiliyorlar ne de pozisyonları doğru alabiliyorlar.
Dün gece Sivas'ta Eneramo denen bir oyuncu vardı.
F.Bahçe'yi yenmek için tek başına yetti
. Şimdi tüm F.Bahçe takımına sesleniyorum; yediğiniz ikinci gole bakın. Bir yan topta böylesine bir pozisyon hatası, böylesine bir markaj hatası yapılır mı?
Oysa ki F.Bahçe maça çıkarken G.Saray ve Beşiktaş puan kaybetmişti.
Alınabilecek bir galibiyet F.Bahçe'yi tekrar zirvede iddialı hale getirecekti.
Ama dedik ya, artık F.Bahçe'de bir teknik adam yok. Aykut Kocaman adına çok üzülüyorum. Ne yapacağını şaşırdı, kovduklarını geri getiriyor. Elinden gelse Alex'i de geri getirecek!
Gelelim Cüneyt Çakır'a. İlk devre kendine yakışmayacak hatalar yaptı. Sow'a göstermesi gereken mutlak sarı kartı es geçmesini anlayamıyoruz.
Ayrıca ceza alanı dışında Sivaslı oyuncunun net karnına çarpan topu, el olarak değerlendirip kritik bir serbest vuruş vermesi de kalitesine yakışmadı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA