Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Drogba, Akhisar maçını kurtarsın diye alınmadı

Zor günler geçiren Schalke karşısında favori gösterilmek Galatasaraylı futbolcularda baskı yaratır mı? Sarı-kırmızılılar turu geçer mi?
Schalke bir Alman takımı. Alman takımları şartlar ne olursa olsun taktik, disiplin ve ikili mücadele üstünlüğü olan takımlardır. Schalke'nin çok eksikleri var. Kadro kalitesi olarak baktığımızda da bence Galatasaray daha önde. Galatasaray çekebileceği en iyi kurayı çekti ama her ne kadar Galatasaray kağıt üzerinde şanslı görünse de Schalke, Schalke'dir. Ama bütün bunlara rağmen kim turu geçer diye soruyorsanız Galatasaray geçer ve geçmelidir de.

DROGBA VE SNEİJDER İLK 11'DE BAŞLAMALI

Akhisar maçında oyuna girişiyle Galatasaray adına maçın gidişatını değiştiren Didier Drogba, Schalke karşısında 11'de sahaya çıkmalı mı?
Didier Drogba'yı alıyorsanız Akhisar karşısında maçı kurtarsın diye almadınız. Drogba ile Sneijder'i alıyorsanız Schalke maçında oynatmamak trajikomik olur. Tabii ki her iki oyuncu da ilk 11'de başlamalıdır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA