Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

McGregor'un katkısı malzemeci kadar!

Beşiktaş'ta, 'feda' bitti, cefa başladı. Taraftardan homurtular yükseliyor. Son dakikalarda yenen basit gollerle puan kaybetmek İnönü'de Beşiktaş'ın kaderi mi oldu?
Tabii ki kader değil. Bu tamamıyla tecrübesizlik ve oyunu tutamamaktan kaynaklanıyor. Eskişehir ve Karabük maçlarından sonra Gaziantep karşısında da son dakikada yenen goller asla kader değil. Futbolcuların tecrübesizliği ve yeteneksizliğidir.
Samet Aybaba bu sorunu neden çözemiyor?
Beşiktaş'ta belli noktalarda lider oyuncu yok. Üstelik kim ne derse desin McGregor tam bir PTT 1. Lig kalecisi. Asla Beşiktaş'ın kalecisi değil. Bir maçı kurtarmışlığı yok. Yenilebilecek her golü yiyorsan, bir sıra dışı kurtarışla Beşiktaş'ı ipten alamıyorsan ne yapayım ben öyle yabancı kaleciyi?
İskoç kaleci alınmayıp Cenk'e şans verilseydi tablo sizce nasıl olurdu?
Kesinlikle bundan daha kötü olmazdı. Hiç değilse Cenk bir iki maçı kurtarsa Beşiktaş'ın şu an belki 3-4 puan fazlası olurdu. McGregor'un Beşiktaş'a katkısı Beşiktaş'ın malzemecisi kadar. O da görevini yapıyor diğeri de. Ama bir kaleciden, üstelik bir yabancı kaleciden ve bu takım Beşiktaş ise çok daha çarpıcı performanslar bekler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA