Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Aslında biz kaybettik!

Yazının başlığı siz değerli okuyucuları şaşırtmasın. 2-0 kazanılmış bir maçtan sonra "Kaybettik" diye bir başlık atmanın anlamı ne olabilir. Cevap çok açık: Biz dün gece aslında puan kaybettik. Zira bu takıma rakiplerimizden Macaristan 5, Romanya ise 4 gol atmış.
Bir FIFA turnuvası oynuyoruz. Yani ikili averajın değil, gol averajının hesaplandığı bir turnuva.
Zaten geriden geliyoruz. Macaristan ve Romanya'yı yakalarsak ancak arkadan gelerek yakalayabileceğiz ama puan puana olduğumuzda ve grubu eşit puanla bitirdiğimizde dün geceki Andorra maçını çok arayacağız. 2-0 averaj açısından yetersiz. Peki oyuna bakalım; O daha da yetersiz. Maçta neredeyse tek bir gol pozisyonu var. Onu da amatör takım Andorra yakaladı. Maça bakıyoruz, komedi gibi. Stat bir tuhaf, saha daha bir tuhaf, Andorra ise mütevazi çocuklardan oluşmuş bir takım. İçlerinde garson var, kahya var, hasta bakıcı var. Yıllık kazançları herhalde bizim bir futbolcumuzun giydiği takım elbise kadar. Maçta organize gelip yarattığımız bir tek gol pozisyonu yok. Gol umutlarımız Burak ve Umut Andorra defansı arasında kaybolup gittiler. İlk gole bakıyoruz, Selçuk, Avrupa'nın en iyi frikikçilerinden. Rakip kaleci 1.75 metre boylarında. Vurdu, gol oldu. İkinci golde de Burak çaprazdan yumuşak ama isabetli vurdu.
İşte dün gecenin tüm özeti bu.

YA BİR DE GOL YESEYDİK!

Hele hele 72. dakikada Andorra golü atsa daha da stres yaşayabilirdik. Ya da ondan önce Semih'in hava topunda elle topa dokunuşunu hakem penaltı olarak değerlendirse yine averajımız dümdüz olurdu. İyi gitmiyoruz. Kazandık, ama Andorra'yı yenemeyeni zaten dövüyorlar. Asıl hayati maçlarımız bundan sonra başlıyor. Hollanda dahil herkesi yenmek zorundayız. Otoriteler diyordu ki, Hollanda maçında beraberlik bile yetebilir. Ama dün geceki Andorra'da kötü averaj yaptık ve artık Hollanda maçında alacağımız bir puan bile yetmeyecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA