Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Kabadayılar gecesi

Seyrantepe TT Arena maalesef Galatasaray mağlup duruma düştüğü her Süper Lig maçından sonra tavernaya dönüyor. Kabadayılar sahneye çıkıyor, kavga başlıyor ve o kabadayılar tribüne yollanıyorlar. Dünyada hiçbir futbol ligi yoktur ki bir ay arayla önce iki teknik adam, sonra da üçü birden sahadan atılmış olsunlar. Ama Fatih Terim'in yaptığı hareketlerin, bırakın Galatasaray'a verdiği zararı, Türk sporuna verdiği etik tahribatı düşünemiyorum bile.
Hakem ilk yarıda verdiği tüm kararlarda haklı. Verdiği kartlar doğru. Dany, Burhan'ı iterek faul yapıyor. Karar doğru. Bu karar beraberinde de haklı olarak bariz gol şansını engellemesinden dolayı kırmızı kartı getirecek. Hakem Abay da doğru kararı verdi.

BUNUN ADI REZİLLİK

Gelelim Fatih Terim'in atıldığı pozisyona... Kulübenin hemen önünde Galatasaraylı oyuncu çok açık bir faul yaptı. Ondan sonra ne yaşandı bilmiyoruz ama Terim sahadan yollandı. Daha sonra da önce Hasan Şaş'ın sonra da Ümit Davala'nın rezillikleri başladı. Bunu ikinci defa yapıyorlar. Şimdi muhtemelen Fatih Terim sezonu kapattı. Zira daha önceden de infazı ertelenmiş vukuatları var. Hepsi toplandığında en az 6-7 maç edecek ki zaten sezon bitiyor. Yakışmayan şu; Galatasaray "Dünya markasıyım" diyor. Galatasaray hocası için "Türkiye'nin gelmiş geçmiş en başarılı hocası" deniyor ama sergilediği manzara sportmenlik dışından da öte tam bir rezilliktir. Hiç kimse kızmasın ama maalesef kral çıplak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA