Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Salih Uçan...

Fenerbahçe doludizgin amansız takibine devam ediyor. Yorgundular, zira perşembe gecesi zorlandılar. Üstelik rakip Orduspor'du. Kim ne derse desin küme düşme hattında olmasına rağmen Orduspor, iyi bir takım. Bunu da dün gece ilk 20 dakika tüm Türkiye'ye gösterdiler. Aslında ilk 20 dakika Volkan Demirel'in o muhteşem kurtarışları olmasa Fenerbahçe bu bölümde maçı kaybedebilirdi. Orduspor, çok iyi başladı. Ard arda pozisyonlar buldu, Fenerbahçeli oyuncular kafalarını kaldıramadılar. Ama Fenerbahçe bir kaç yıldır enteresan bir gelenek oluşturdu. Olabildiğince az panikliyor. Topu ayağına aldığında da bol pas yapıp, kontrol oyununu tercih ediyor. Bu da beraberinde daha az yorulan, daha az top kaybeden bir takımı getiriyor.
Öyle zor bir maçtı ki anlatılamaz. Hem Emre yok, hem de Sow yok. Bu iki oyuncu da özellikle Fenerbahçe için çok iyi oyunculardı. Hem de çok önemliydiler. İlk yarının ortalarına doğru Fenerbahçe toparlasa da aslında bir türlü oyunu domine edemedi. Ta ki ilk yarının son dakikalarında Caner Erkin'in harika pasıyla buluşan Salih Uçan'ın attığı gole kadar. Bu gol belki de Fenerbahçe için yola devam demek.

MERAL DE HAKEMLERİN SALİH'İ...
Salih Uçan Türk futbolu için çok önemli bir değer.
Çok daha fazla şans bulması gerek. Oynadıkça üstüne koymaya devam ediyor. Attığı ikinci gole bakın. Topu alışı, dönüşü ve topun dibine yumuşakça gelişi. Harika bir vuruş ve birinci sınıf bir gol. Aferin Salih, hep böyle devam et, futbolumuzun sana ihtiyacı var.
Fenerbahçe yine kayıpsız dönüyor. Aslında dün gece gelebilecek bir kayıp belki de ligi bitirecekti. İlker Meral'i haftalardır izliyorum. O da Salih Uçan gibi her hafta gibi daha iyi oluyor. Bana göre de dün gece maçı çok iyi idare etti. Belki maç kolay diyebilirsiniz ama çalınabilecek iki yanlış düdük oyunu birbirine sokabilirdi. Aferin İlker, sen de hep böyle devam et.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA