Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

F.Bahçe'nin golleri faullü

Saracoğlu Stadı'nda bir kez daha Fenerbahçe klasiği izledik. Futbol belki çok iyi olmadı ama gerilim ve son 5 dakikadaki yaşanan olaylar uzun süre konuşulacak. Oyun genelinde Galatasaray belki de bu sezonun en kötü futbolunu oynadı. Son 10 dakika dışında Galatasaray'ın organize olarak geldiği bir tek pozisyon yok. Buldukları gol de zaten Gökhan Gönül'ün aşırı motivasyonundan kaynaklanan bir penaltıdan geldi.
İlk 45 dakikaya bakıyoruz; sahanın mutlak hakimi Fenerbahçe'ydi. Pas üstüne pas yapıp Galatasaray'ı sürklase ettiler. Galatasaray top tutamıyor ve hücuma çıkamıyordu. Oyun bu şekilde tek taraflı giderken bir uzun topta Drogba ile Gökhan Gönül ikili mücadelesinde top aralarında kaldı. Gökhan eliyle dokundu ve tuhaf bir penaltı yaptırdı. Bu penaltıyla Galatasaray öne geçti ama fazla bir şey değişmedi. Fenerbahçe yine oyunu domine eden taraftı. Ve sahneye Webo çıktı. Önce harika bir kafa golüyle beraberliği sağladı, ardından Eboue'nin arkasına atılan topu tamamlayıp takımının galibiyet golünü yaptı.
İkinci yarıya bakıyoruz yine oyunun son 10 dakikaya kadar hakimi Fenerbahçe oldu. Top hep onların kontrolündeydi ve maç biterken sahneye maçın adamı, hem de en tuhaf adamı Volkan çıktı. Gitti Sabri'nin boğazına sarıldı, Sabri de ona karşılık verdi ve oyundan atıldılar. Volkan'ın bu sorumsuzluğu kabul edilemez. Fenerbahçe son 5 dakika kalecisiz oynadı. Kaleye Mehmet Topal geçti ama dua etsinler ki Fenerbahçe'nin galibiyeti kaleci eksikliği yüzünden suya düşmüş olmadı.

ÇAKIR ÇOK ETKİLENMİŞ

Gelelim maçın hakemi Cüneyt Çakır'a... Belli ki Manchester United-Real Madrid maçı sonrası yaşadıkları onu çok etkilemiş. Galatasaray'ın yediği iki golde de faul var. İlkinde Hamit'e net faul yapılıyor. Top Gökhan'a geliyor, onun ortasında Webo golü yapıyor. İkinci golde de Webo önüne geçen Eboue'yi itip düşürüyor ve boşta kalan topu ağlara yolluyor.

KABUL EDİLEMEZ

Bu iki hata da Çakır klasındaki bir hakem için kabul edilemez. Ayrıca ikinci yarıda Riera'nın ceza alanı çizgisinde Kuyt'a yaptığı hareket penaltıydı. Bunu da göremedi.
Son dakikalarda yaşanan olaylarda da kendisinin ve yardımcı hakemin biraz daha olayın içine girmesi gerekirdi. Şayet Volkan'la Sabri kontağında hemen araya girebilseydi belki de ikisi de atılmamış olacaktı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA