Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Caner

Fenerbahçe ipten döndü... Çok iyi oynamadılar ama fizik güç olarak Kasımpaşa'yı son yarım saat sahadan sildiler. Bu tür galibiyetler, hem moral olarak hem de puan olarak çok önemli. Ama bazı eksiklerin üzerini kapatmamalı.
Fenerbahçe'nin en önemli eksikliği çok kolay gol yemesi... Bu sadece dün geceki maç için geçerli değil. Sezon başından beri yenen goller ve verilen pozisyonlar çok düşündürücü.
Kasımpaşa iki gol attı, 3-4 tane daha atabilirdi ama maçı Caner aldı desek abartmamış oluruz. İlk yarıda duran toptan harika bir gol attı. Enerjisi, mükemmel, ortaları cabası... İkinci yarı yine duran topta çok iyi vurdu, top iki direği aşıp gol olmadı. Ama Webo'ya attırdığı ikinci golde de Caner muazzam bir orta yaptı. Önce Fenerbahçe defansında neler oluyor anlamak lazım. Kanat beklere asla yardım gelmiyor. Onların arkasına atılan tüm toplar, çok önemli gol pozisyonları yaratıyor. Kasımpaşa'nın da attığı iki gol, birbirine çok benzer. Üstelik Bruno Alves, yenilen gollerde ortada yok. Diri, kuvvetli ama sadece bu kadar. Gereksiz şekilde, kritik yerlerde fauller yapıyor.

EMENİKE HALA HAZIR DEĞİL

Fenerbahçe'nin dün geceki galibiyeti asla küçümsenmemeli. Moral olarak çok önemli bir katkı yaptı ve bu stattan 3 puanı almak da her babayiğidin harcı değil. Aslında Fenerbahçe son saniyelerdeki şansı olmasa maçı kazanamayacaktı.
Son anlarda Kasımpaşalı oyuncular birbirine girip topu Webo'nun önüne bırakınca Fenerbahçe'nin sürpriz golü ve galibiyeti geldi. Emenike hala beklediğimiz Emenike değil. Holmen, koşuyor çabalıyor ama ne kadar Fenerbahçe'nin oyuncusu bu tartışılır. Ama Webo, Fenerbahçe'ye transfer olduğu günden beri yapması gerekeni yapıp, gollerini atıyor.
Hakem Kamil Abitoğlu'nun en kritik kararı, Emenike'ye faul yapan oyuncuya "Bariz gol şansı değil" deyip sadece sarı kartla geçiştirmesiydi. Oysa ki o pozisyonda "Emenike'ye faul yapıldı" diyorsa, pozisyonda bariz gol şansı olduğundan kırmızı kart vermeliydi.

MAÇIN ADAMI: CANER VE WEBO

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA