Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Allah'ın sopası

Evrensel futbolda saha içi ve saha dışında teknik kadronuzla ve futbolcularınızla doğru işleri yapmazsanız Allah da sizi cezalandırıyor. Diğer bir deyimle futbolda şans yanınızda olmuyor. Dün gecenin özeti şu. İlk 30 dakika mükemmel bir Galatasaray, bundan sonra yenen aptalca golü takiben sahada sıfır bir Galatasaray. Buradan iddia ediyorum; Eboue olsun, Dany olsun, hatta Chedjou olsun bireysel olarak da asla Şampiyonlar Ligi oyuncuları değiller. Bu eksiklikleri belki Süper Lig'de rakip zayıflığından pek ortaya çıkmıyor ama dün gece bunu çok net olarak gördük.
İlk lafımız Eboue'ye. Bu kaçıncı kardeşim?
Senin kaçıncı bireysel hatandan Galatasaray gol yiyor. Dün Eboue kendinden 20 cm kısa İsco'ya kafa topunu kaptırdı. Düşünebiliyor musunuz komediyi! Ufacık İsco, Eboue'nin yanlış yükselişinden yararlandı ve maçı bitirdi. Çünkü bu gole kadar Galatasaray her şeyi iyi yapıyordu.
Yine Chedjou'nun bireysel hatasıyla Benzema'ya armağan ettiği pozisyon dışında Galatasaray pozisyon vermemiş, üstelik ilk dakikadan itibaren Melo'yla da önemli goller kaçırmıştı. Ama hep dedik, milyonlarca Euro yatırım yapıyorsanız özellikle defans oyuncunuz bireysel olarak da çok iyi olacak. İlk sinyali Chedjou verdi gol olmadı, ikinci hediyeyi Eboue verdi ve gol oldu. Bu gol Galatasaray'ı skor dezavantajına düşürdüğü gibi takımdaki moralleri de bitirdi. Bundan sonra sahada sadece Real Madrid vardı. Üstelik Real Madrid sezon başı olduğu için tam olarak hazır değil. Ama dün maçta olup olmadığı bile belli olmayan Ronaldo üç gol attı.

BAZILARI DÜŞÜNSÜN

Galatasaray'da düşüş devam ediyor. Hem puan olarak iki kulvarda da geri kalıyorlar hem de moraller ve inançlar erozyona uğruyor. Oysa sezon başı her şey çok güzeldi.
Ne olduysa şu son 20 günde oldu.
Düşünme sırası sanırım artık bazılarına gelmiştir.
Hakem için çok zor bir maç değildi. Genelde de iyi yönetti.

MAÇIN ADAMI: Diego Lopez

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA