Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

G.Saray'ın problemi basit goller

Mancini'nin Galatasaray'ı, Kayserispor karşısına 4 forvetle çıktı. İtalyan hoca bu taktikle devam ederse bu Galatasaray için avantaj mı handikap mı olur?
Galatasaray'ın sorunu gol atmamak, pozisyon bulamamak değil. G.Saray'ın en önemli problemi basit goller yemek. Bu Mancini döneminde olmadı. Daha önceki dönemlerde de çok yaşandı. Ama Mancini döneminde de devam ediyor. Mesela Kayseri'de iki dakikada yenen gollere bakın. Yerleşim hatası, konsantrasyon kaybı ya da ne derseniz deyin. 43. dakikada Chedjou'nun yaptırdığı penaltı üst düzey bir takıma yakışmaz. Bu yetmiyormuş gibi bir dakika sonra hatalar silsilesi geldi. Chedjou geç davrandı. Kayserili kesti, Muslera yattı, alamadı, Dany de kendi kalesine attı. Bu tür goller yemek büyük hedeflere koşan takım için büyük zayiat demektir. Bitmiş maç iki defans oyuncusunun hatasıyla 2-2 oluverdi. Burak'ın golünde yardımcı haklı olarak ofsaytı verse G.Saray maçı kazanabilir miydi soru işareti. Çünkü aynı G.Saray 2. yarıda da Kayseri'ye önemli gol fırsatları verdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA