Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Galatasaray'ı bitirdiler!

Galatasaray için çok şey kaybedildi. Hafta içi Kopenhag'da ve dün gece Kadıköy'de alınan mağlubiyetler G.Saray'ın ideallerine büyük zarar verdi. Tüm bu işlerin baş sorumlusu Fatih Terim'i zamansız ve gereksiz bir şekilde yollayan G.Saray yönetimidir.
Dün gece G.Saray'a bakıyoruz tek gol pozisyonu yok. Hatta G.Saray taraftarını heyecanlandıracak bir tek hareket bile yok. Ama yenilen tuhaf goller, verilen manasız pozisyonlar var. Önce Chedjou'dan bahsedelim... Bu kaçıncı hatası. Her maçta sonuca etkili hatalar yapıyor. Topa kafa vurmak için yere yatıyor, bilerek isteyerek topu elle oynuyor ve takımın mağlup duruma düşmesine sebep oluyor. Burak sol tarafı iyice yadırgamış. Oyunda var mı yok mu belli değil. Üstelik çok mutsuz. Dany'den sol bek yaratma uğraşı beyhude bir uğraş. Ceyhun sadece kesici özelliklere sahip. Selçuk ve Melo ne orta sahada direnebiliyorlar, ne top kapabiliyorlar, ne de oyunu ileriye taşıyabiliyorlar.

FUTBOL ADINA KOCAMAN BİR SIFIR

Drogba ileride yalnız. Kafaya çıkıyor indirse bir kişi yardıma gelmiyor. Topu tutayım diyor yanaşan yok.
Dün geceki G.Saray futbol adına ortaya koyduğu koskocaman bir sıfır.
F.Bahçe çok iyi mi oynadı, hayır ama çağdaş futbolun gereklerini tümüyle yerine getirdi. Orta sahada çok sağlam bastılar, rakip kafayı kaldıramadı. Kanatları iyi kullanmaya çalıştılar. Çok pozisyon bulmasalar da bulduklarından fevkalade iyi yararlandılar. Herkes fedakarca oynuyor ama Emenike hariç. Müthiş bir gerileme var. Sebenini herhalde en iyi Ersun Yanal bilir.

HAKEM KÖTÜ BİR MAÇ YÖNETTİ

Sonuçta iki takım arasındaki puan farkı 9'a çıktı. Kapanabilir mi; matematik olarak evet ama pratikte çok zor görünüyor. Milyonlarca Euro yatırım yapılmış G.Saray şimdi "ikinci olabilir miyim" hesapları yapacak.
Gelelim hakeme. Çok kötü bir maç yönetti. En az 4-5 sarı kartı bilerek ve isteyerek göstermedi, gösteremedi. Nedenini anlamak mümkün değil. F.Bahçe'nin ikinci golündeki yardımcının devam kararı doğru. G.Saray lehine verdiği penaltıda da karar doğru ama gollerde doğru karar vermiş olması oyun devamında yaptığı hataları ortadan kaldırmıyor.

MAÇIN ADAMI: CANER ERKİN

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA