Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Tarih tekerrür eder

F.Bahçe bağıra bağıra geliyor.
Tıpkı K.Erciyes maçı ya da tıpkı Bursa deplasmanı gibi yine maçı son dakikada aldılar. Sakın bu dediklerim yanlış yorumlanmasın.
F.Bahçe şansıyla kazandı demiyorum, maç berabere bitseydi F.Bahçe büyük şanssızlıkla puan kaybetti derdim. Zira sadece ilk devreye baktığımızda maçın 5, 6 hatta 7 olması işten bile değildi. Ama bütün bunlara rağmen maç daha ilk yarıda bitebilecekken F.Bahçe'ye galibiyeti getiren golden bir saniye önce Antalya öyle bir gol kaçırdı ki... İşte o an futbola yıllarını vermiş insanlar ayağa kalkıp şunu demiştir: "Dönen topta F.Bahçe gol atacak." Ve aynen öyle oldu. Emenike çabaladı, birer birer geçti, pozisyona girdi, bencillik ya da futbol aptallığı yapıp çaprazdan şutu çekeceğine bomboş Sow'un önüne yuvarladı, o da F.Bahçe'ye galibiyeti getirdi. Bu galibiyet sadece 3 puan olarak düşünülmesin. Bu büyük bir moraldir. 20 milyonluk camiaya var olduğunu hissettirebilmektir.

İLK YARIDA RESİTAL VERDİ
İlk devreye bakıyoruz F.Bahçe'nin golü geliyor, ardından da Sow'la, Webo'yla, Kuyt'la inanılmaz pozisyonlar yakalanıyor. F.Bahçe'nin ilk devredeki oyunu bu sezonun en iyi oyunu. Özellikle Cristian'ın liderliğinde ve pamuk gibi bir Antalya karşısında F.Bahçe ilk yarıda resital verdi. Rakip orta sahası sadece şeklen var. F.Bahçe aldı, verdi, pas yaptı, araya oynadı ve her geldiğinde de pozisyon buldu.
Ama işte bu yarıda maç bitecekken ilk devrenin son dakikası bir kornerden dönen topta Caner ofsaytı bozunca Antalya'nın beraberlik golü geldi. Bu tür goller çok yıkıcıdır. Üstelik zayıf rakibin direncini artırır. İkinci yarıda da F.Bahçe pozisyonlar bulmasına rağmen Antalya direndi. Bir iki defa çıktılar ama son saniyede Diarra golü yapsa F.Bahçe sezonun en iyi oynadığı oyunlarından birinde mağlup olacaktı. Sonuçta F.Bahçe belki de tarihinin en başarılı günlerini yaşıyor. Hakem için söylenecek fazla bir şey yok. Sonuca etkili olmasa da deneyim eksikliği ona bazı hatalar yaptırdı. Ama Antalya'nın attığı golde F.Bahçeliler'in itirazı yersizdi. Zira Caner ofsaytı bozuyordu.

MAÇIN ADAMI: EMENİKE

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA