Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Güle oynaya kazandılar

Özellikle Cuma gecesi G.Saray'ın Kayseri'ye kaybetmiş olması F.Bahçelileri çok rahatlattı. Bu hem takıma hem de camiaya çok olumlu yansımış. Her ne kadar sadece kadın ve çocuklara oynamış olsa da F.Bahçe maçın 1. dakikasından son dakikasına kadar sakin, panik yapmadan ve inisiyatifi hiçbir zaman G.Antep'e vermeksizin farklı bir galibiyet aldı.
Ama dün gece sahada bir adam vardı ki sanki "Ben bu takımın en önemli adamıyım" dercesine top oynadı. Peki kim bu adam? Pek tabii ki Emmanuel Emenike. Attığı iki gol için de söyleyebileceğimiz tek şey; bir traktör gibi saldırıp, rakibin arkasından gelip, o kuvvetli bünyesiyle topa ve rakibe hiçbir şans tanımadan golleri buldu. İlk gole bakıyoruz, dokunsalar penaltı olacak. Hatta dokundular da. Buna rağmen Emenike adeta bir tank. Sıyrıldı, vurdu ve golü yaptı. Ardından da dün gecenin en kötü isimlerinden biri olan Binya topa arkası dönük yakalandı. Top omzuna çarptı, sekti ve Emenike birkaç metre gerisinden gelip yine bir tank edasıyla sıyrıldı ve F.Bahçe'nin galibiyetini perçinledi.
F.Bahçe fizik olarak çok üstün. Oyun disiplini olarak Beşiktaş ile birlikte Türkiye'nin en stabil takımı. Böyle olunca da rakip ne yapacağını bilemiyor. Mücadele etse, ikili mücadeleler F.Bahçeli oyuncularda kalıyor. Kontra yapayım dese, yapamıyorlar. Pozisyon bulalım deseler, onu da bulamıyorlar. F.Bahçe şampiyonluğa artık belki de saniyeler kala dolu dizgin devam ediyor.
Sow'u anlamak mümkün değil. Atamasa ağlıyor, atsa da ağlıyor! Dün golünü attı ama yine kaçırmaya devam ediyor.
Halis Özkahya için kolay maç oldu. Bence mükemmele yakın bir yönetim sergiledi. G.Antep'in penaltı beklediği pozisyonda ve Binya'ya gösterdiği ikinci sarıdan kırmızı kararları doğruydu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA