Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Küçük fikirli adam: Mancini

Roberto Mancini; adı büyük, geçmişi büyük ama fikirleri çok küçük bir teknik direktör

Sizce Mancini ile devam kararı doğru mu?
Roberto Mancini; adı büyük, geçmişi büyük ama fikirleri çok küçük bir teknik direktör. Bunun en önemli ispatı Drogba'nın Juventus transferiyle ilgili. Utanmadan "Juventus Drogba'yı alırsa büyük iş yapmış olur" diyor. Lafa bakın lafa. Sanki Juventus İtalya'nın bölgesel takımlarından biri ya da Serie A'ya yeni çıkmış vasıfsız bir takım. Juventus gibi bir şampiyon üstelik Devler Ligi'nde büyük hedefleri kovalayan bir ekip Drogba'yı almak istiyorsa Mancini de "Juvestus büyük iş başarır" diyorsa o halde sen Drogba'yı niye elinden çıkardın. Onun gitmesine neden izin verdin be adam!
Aynı Mancini, devre arası adları sanları bilinmeyen, şu anda bile bu yazıyı yazarken isimlerini hatırlayamadığım birçok tuhaf futbolcu transferine izin verdi. Bu futbolcular çakıl taşıyla alınmadı, Galatasaray'ın parasıyla alındı. Bu işlerde komisyon döndü mü, bazı menajerler havadan para kazandılar mı bilmiyorum. Bu alınan oyuncular nerede? Galatasaray bu oyuncuları ne yapacak, bunlara ne kadar para ödendi? Hepsi koskoca birer soru işareti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA