Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

G.Saray'da artık dikiş tutmaz

Galatasaray'da teknik adam belirsizliği sürüyor. Bu durum sizce takıma zarar veriyor mu?
Eğer bir gömleğin en üstteki düğmesini yanlış deliğe iliklerseniz ondan sonraki bütün düğmeler yanlış iliklenir ve en son düğme boşta kalır. Bugünlere G.Saray nasıl geldi asla unutmamak gerekir. Ünal Aysal'ın egoları ve futbolu bilmemesinden kaynaklanan, doğalgaz şirketini yönetir gibi yaptığı davranışlar Fatih Terim'in gitmesini sağladı. Bu iliklenen ilk yanlış düğmeydi. Bundan sonra G.Saray yönetimi Fatih Terim'den daha kariyerli bir hocayı getirmenin arayışına girdi. Dünyanın parasını verdiler ve Mancini'yi getirdiler ama onunla başarılı olamadılar. Her kim ki diyorsa "İkincilik ve Türkiye Kupası başarıdır" sadece gülerim. Mancini'yi getirdiler, Mancini bu ülkeyi sevmedi. Mancini'nin idealleri çok farklı. Üstelik adama bütçe de vermediler, o da çekti gitti. G.Saray'da artık dikiş tutmaz. Bundan sonra iliklenen tüm düğmeler yanlış olacak. Lucescu ve Tuchel 'Gelemiyorum' dedi. Çok merak ediyorum G.Saray'ın hocası kim olacak? Ve bu dakikadan sonra kimi getirirlerse getirsinler Galatasaray'ın hocası değil ancak Galatasaray'ın emir eri olur.

OLAY KAN DAVASINA DÖNDÜ

Basketbol play-off final serisi sonrası ilişkileri iyice gerilen Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki açıklama savaşlarını nasıl yorumluyorsunuz?
Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki savaş garip bir şekilde artarak devam ediyor. Lig bitti ama idarecilerin sportmenlik dışı söylemleri, olayları provoke etme hamleleri bitmedi. G.Saray veya F.Bahçe suçludur demiyorum. Ama olaylar maalesef bir kan davası gibi...

UEFA'NIN KARARI DEĞİŞMEZ

Fenerbahçe'nin Avrupa ümidi belirdi. Siz UEFA'nın kararında bir değişiklik bekliyor musunuz?
UEFA'nın kararında asla bir değişiklik beklemiyorum. Yeniden yargılanmak demek suçsuz olmak demek değildir. Yargılama sonucunda aynı karar da çıkabilir farklı kararlar da çıkabilir ama UEFA'nın disiplin kurulu, tahkim kurulu ve sonra da CAS şike eylemini onadı. UEFA bundan sonraki adli yargıdaki değişiklikleri beklemez.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Diego'dan başka transfer yapmayacaklarını açıkladı. Siz bunu doğru buluyor musunuz? Kesinlikle doğru buluyorum. Fenerbahçe'nin kadrosu yeterli. Özelikle Süper Lig için fazla bile. Bunu zaten geçen sene gösterdiler.

HALİLHODZİC'İ ANLAMADIM

Trabzonspor'un teknik direktörü başında değil ama 6 yerli transfer yapıldı. Bu stratejiyi doğru buluyor musunuz?
Yerli alınmasında problem yok ama Halilhodzic'in gelmesini anlayamadım. Denenmişi tekrar denemek çok doğru değil. Halilhodzic ilk gelişinde başarılı olamadı. Hami Mandıralı ile niye devam etmediklerini anlamış değilim. Temenni etmiyorum ama Halilhodzic ile işler kötü giderse Hami'ye yine gel diyecekler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA