Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Prandelli go home

Dün gece Emirates Stadı'nda bir defa daha göründü ki Cesare Prandelli Galatasaray'ın teknik direktörü falan değil... Olamaz, olmamalı... Ve görünen o ki olmayacak da... Üçlü defansı ligdeki Sivasspor karşısında denedi. Felipe Melo son adamdı... Galatasaray'ın alışık olmadığı bir sistemdi... Ve kazanılmış olmasına rağmen İstanbul'da oynanan Sivasspor karşılaşması rakibe verilen pozisyonlar açısından tam bir felaketti. O maçta Sivas adına golleri kaçıran Utaka vardı... Ama dün geceki gibi Welbeck olunca Arsenal maçı ilk yarıda bitiriverdi.
İlk yarıda tam bir Arsenal resitali izledik. Aldılar, verdiler, döndüler, Galatasaray'a top göstermediler. Ve birbirine benzeyen dört golü atıp maçı ilk yarıda kazandılar... Cesare Prandelli'nin ikinci hatası şu; madem gömüleceksin, madem göbekte Melo ile beşli savunma yapacaksın Goran Pandev'in sahada işi ne? Bruma ya da Olcan gibi iki tane hızlı oyuncuyla kontra düşünmesi gerekirken ilk yarıdaki skandal Galatasaray'ın sorumlusu sadece ve sadece Prandelli'dir.
Galatasaray ikinci yarıda eski sistemine döndü. Melo orta sahaya geçti ve skorun etkisiyle de ikinci yarıda sahanın hakimi Galatasaray oldu... Bu yarıda gol ve gol pozisyonları bulan taraf Galatasaray'dı. Galatasaray'ın kazandığı penaltıda Arsenal'in kalecisi de atılınca sayısal üstünlük sarı-kırmızılı takıma geçmiş olmasına rağmen Galatasaray, ilerleyen dakikalarda önemli pozisyonlar bulduğu halde skoru eritemedi.
Özellikle Wesley Sneijder'i sonra da biraz da olsa Dzemaili'yi kutlamak lazım.. Gerisi hikaye...
Son olarak Selçuk İnan'ı da kınıyoruz... Neymiş efendim yorgunmuş!.. Cesare Prandelli öyle diyor... Düşünülebiliyor musunuz, Galatasaray kaptanı yorgunluğunu bahane edip böylesine kritik bir maçta oynamak istemiyor ve İtalyan çalıştırıcı oynatmıyor... Vah Galatasaray vah! Ne hallere düştü...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA