Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Utanmazlar!

Yukarıdaki başlığı kim üzerine alınırsa alınsın ama Galatasaray'a büyük zarar veren herkes bunun hesabını ahirette ödeyecek.
Utanmazlara ilk sorum:
Kovduğunuz ve Türkiye'nin en büyük teknik direktörü olan Fatih Terim'in ismini taşıyan statta rezil oldunuz.
Sorumlusu kim?
Utanmazlara ikinci sorum:
"Bizim için Başakşehir maçı daha önemli" diyen başta Prandelli sonra da Burak şu anda ne yapıyorlar acaba?
Utanmazlara üçüncü sorum:
Başakşehir'in iki kanat beki Ferhat ve Uğur, Galatasaray'ın altyapısından yetişen Galatasaray'ın çocukları. Peki Galatasaray'ın kanat bekleri kim, Tarık ve Veysel. Toplam maliyetleri 15 milyon Euro. Ne demek istediğimi anladınız herhalde.
Utanmazlara 4. sorum ise, iki ay önce 4. yıldızı gösteren saha şovunu yaptınız ama dün gece 4. yıldızı size Başakşehir taktı. Bunun sorumlusu ya da sorumluları kim?

ANASINI AĞLATTILAR

Yukarıdaki soruları artırmak mümkün ama bazı sefiller, Galatasaray'ın anasını ağlattılar. Son 2 yılda alınan 70-80 milyon Euro tutarındaki oyuncuların kaç tanesi Galatasaray'ın oyuncusu çok merak ediyorum. Arada komisyonları kim götürdü bunu da bilen biliyor. 5 para etmez oyunculara iki haneli milyon Euroları öderken hiç mi vicdanınız sızlamadı?

PRANDELLİ KOCA BİR HİÇ

Gelelim Prandelli'ye... Kocaman bir hiç olduğunu dün gece bir kez daha ispat etti. Oyuncularına güvenmiyor, oyuncular ona inanmıyor. O da zaten oyuncularına inanmadığını ve kalitesiz olduklarını geçen hafta söylemişti. Üstelik bu sevgisizlik ortamında taktiksel yanlışlar, oyuncu tercihlerinde hatalar ve yazboz tahtasına dönmüş Galatasaray kadrosu bu tabloyu getirdi. Geçen haftaki Fenerbahçe galibiyeti kimseyi yanıltmasın. Fenerbahçe Galatasaray'a Alves'in atılmasıyla adeta 3 puanı hediye etti. Ama dün gece Başakşehir'de bir Alves olmadığı için Galatasaray darmadağın oldu. Yangında ilk kurtarılacak evraklar vardır. Bunu yetkililer bilir. Galatasaray yanıyor ve ilk kurtulunması gereken kişi Prandelli'dir. Onunla geçen her dakika hüsran ve başarısızlık demektir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA