Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Durum içler acısı

KAYSERİSPOR - FENERBAHÇE

Sezon başladı, haftalar geçti ama Fenerbahçe hala futbol adına vasatı bile bulamamış bir takım görüntüsünde. Yazık bu milyonlarca Euro'ya. Kaldı ki Kayserispor'u yendikleri halde bunları söylüyorum. Bir takım düşünün, bir tek gol pozisyonu yok. Golü var ama gol pozisyonu yok. Yine bir takım düşünün, iki pası bir araya getirip bir organizasyon yapamıyor. Şut çekemiyor, sıfıra inemiyor ama o takıma milyonlarca taraftarı 'yüzyılın takımı' diyor.
Çok açık söylüyorum, Fenerbahçe iyi yolda değil. Kazanıyor ama bireysel yetenekleriyle. Mesela ilk yarıdaki gole kadar Fenerbahçe diye bir takım yoktu. Bir serbest vuruş oldu, Van Persie iyi vurdu, kaleci topu geç gördü ve gol oldu. İşte 90 dakikanın Fenerbahçe adına tek olumlu görüntüsü bu.
Ve Fenerbahçe'de Vitor Pereira adında sözde bir hoca var. Mahalle baskısıyla kadro yapıyor. Ne ideal kadrosu belli ne de bu kadronun ne yaptığı belli. Dün gece hem Fernandao'yu hem de Van Persie'yi çift forvet oynattı. Ne takım savunmasına katkıları var ne de bir fazla forvetin yarattığı orta saha zafiyetini engelleyen var.
Kayseri birkaç oyuncusu dışında PTT 1. Lig ayarında bir takım. Eğer dün gece son vuruş ve pasları iyi yapsalardı Fenerbahçe'yi yenmeleri işten bile değildi. Sürekli geldiler ama kaliteleri çok sınırlı hatta kötü olduğu için pozisyon bulamadılar. Buldukları birkaç pozisyonda da beceriksizdiler. Dün geceki Fenerbahçe'de Volkan dışında iyi olan bir tane futbolcu yoktu.
Son olarak şunu söyleyeyim, Volkan yaptığı hataların bedelini ödüyor. Önce yaptığı trip nedeniyle Milli Takımı kaybetti. Dün akşam da haklı olduğu bir pozisyonda 4-5 Kayserisporlu futbolcunun tacizine uğradı. Allah'tan hakem Mete Kalkavan son dakikadaki pozisyonda dolduruşa gelip Volkan'ı oyundan atmadı.
Sonuçta Fenerbahçe hasta adam görüntüsünde ama kazanıyor. Bakalım Avrupa Ligi'ndeki Ajax ve ligdeki Galatasaray maçlarında nasıl bir sonuç alacaklar.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA