Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Yine aynı senaryo

Fenerbahçe kazandı ama yine tat vermedi... Daha önceki maçlarda da çok benzeri tablolar yaşanıyordu. İkinci yarı Fenerbahçe oyundan düşüyor. Öne geçse bile son bölümlerde herkesin ağzı yüreklerinde; "Ha yedik ha yiyeceğiz" diye... Dün geceki maça bakıyoruz ilk devrede yakalanan bir-iki flu pozisyon dışında pozisyon yok. Onlar da çok net değil. Buna karşılık özellikle Ndiaye'nin dinamizmi ile Osmanlıspor, golü bulmaya, organize olmaya çalıştı. İkinci yarı Fenerbahçe kötü oynamaya başladı. Çok top kaybettiler, ileride top tutamadılar. Tam işler kritiğe giriyordu ki imdada Alper Potuk yetişti... Fernandao'nun verdiği çok iyi pasta Alper, soldan gidecekmiş gibi yapıp topu bir an da sağa çekti ve mükemmel vurdu. Geçen yıl da benzeri bir golü Alper yine atmıştı. Bu dakikadan sonra Fenerbahçe yine aynı Fenerbahçe... Kötü oynayan, rakibin oynamasına izin veren, her ne kadar son 20 dakikada rakibine fazla pozisyon vermese de pasif bir halde görünen Fenerbahçe izledik. Bir de işin tuhafı şu; Fenerbahçe bu sezon zayıf takımlara karşı da kuvvetli takımlara karşı da iyi oynamıyor. Çoğu zaman tek farkla bir golle kazanıyorlar. Üstelik ard arda gelen sakatlıklar da işin cabası...
Dün gece Nani kadroda yoktu. Bu seçimin hiçbir mantığı yok. Ankara'ya getirirsin, yedek kulübesinde oturtursun. Maç sıkıntıya girerse de oyuna alırsın. Ama teknik direktör Vitor Pereira'yı anlayabilmek mümkün değil. Sakatlıklarda da Pereira'nın eksik ya da yanlış antrenman sisteminin etkili olduğunu düşünüyorum. Osmanlıspor, kaybetmeye devam ediyor. Oyuncular kalite olarak sınırlı, deneyim olarak çok eksikler... Gelelim hakeme; Hüseyin Göçek oyun genelinde çok iyiydi. Tartışılacak tek pozisyon ilk yarıda yaşandı. Fernandao, kafa vurduğunda top kaleye giderken bir Osmanlısporlu oyuncunun elleri yukarıdaydı ve yukarıdaki ele top çarptı. Bence karar penaltı olmalıydı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA