Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Cahil Oğuzhan

Beşiktaş'ta 23 yaşındaki Oğuzhan faturayı basına kesti.. Diyor ki 'Basın algı operasyonu yapıyor.. Fenerbahçe şampiyon gösteriliyor.. Türk basını, dış basından örnek alsın..' Bu konuşmalarını nasıl değerlendiriyorsunuz?
Söyledikleri buram buram cehalet kokuyor. Oğuzhan biliyor mu acaba dış basın hem de İngiltere'de bazı yenilgiler sonrası oyunculara 'hayvanlar eşekler' diye hitap edebiliyor. Üstelik aynı Oğuzhan, 'Ben gazete okumuyorum. Duyduklarımla konuşuyorum' diyor.. Kardeşim, gazete okumamak bir erdem değil bir eksiklik ve ezikliktir. Hele hele sağdan soldan duyduklarınla bazı şeyleri eleştirmek ise daha da büyük eşekliktir. Oğuzhan sen bırak bunları futbolunu oyna. Felsefe yapma, genç komedyenlere benziyorsun.

Şenol Güneş ve takımın da gergin olduğu bir gerçek.. Beşiktaş yine şampiyon olamazsa ciddi bir krizle karşı karşıya mı kalır?
Pek tabii ki kalır. İki sene üst üste son haftalarda şampiyonluğu kaybetmiş takımların yaşadığı travmaları yaşarlar. Aynı travmayı teknik direktör Şenol Güneş de yaşar ama bence en büyük travmayı Beşiktaş seyircisi yaşar. Çünkü onlar şampiyonluğu çok istiyorlar. Belki Fenerbahçe taraftarından bile daha çok istiyorlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA