Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Fikret Orman kesinlikle haklı!

Hocam, Fenerbahçe-Braga maçına değinelim.. İlk maç Kadıköy'de.. Braga çantada keklik mi? Böyle bir hava hakim.. Fenerbahçe İstanbul'da nasıl bir skor almalı…
Hiçbir kupada bu seviyeye gelmiş turlarda çantada keklik diye bir takım olamaz. Daha avantajlı daha kaliteli ya da daha deneyimli takımlar ifadesini kullanmak çok daha sağlıklı olur. Braga vasatla iyi arası bir Portekiz takımı. Kadro kalitesi Fenerbahçe'nin altında ya da diğer bir deyimle Braga bu kadrosuyla Türkiye liginde mücadele etse ilk 3'e giremez. Porto'yu yendiklerine bakmayın, zaman zaman böyle zaferler olabilir ama futbolda hep yaşanabilir olaylardır. Fenerbahçe İstanbul'da gol yemeden kazansın yeter. 1-0'lık skor bile Portekiz'deki rövanş için çok önemli bir avantaj olur.

Fenerbahçe 'de Pereira ile Van Persie arasındaki sorunlar çözülmüş gibi görünüyor.. Akhisar maçında el sıkışıp çak yaptılar.. Bu sorun gerçekten çözüldü mü?
Sorun yukarıdan gelen talimatla çözülmüşe benziyor. Bundan birkaç hafta önce başkan Aziz Yıldırım, Hollandalı futbolcu ile yemek yedi. Sanırım Van Persie ona şikayetlerini dile getirdi, Aziz Yıldırım da raconu kesti ve büyük bir ihtimalle teknik direktör Vitor Pereira'ya dedi ki, "Van Persie şartlar ne olursa olsun, sakat ya da cezalı olmadıkça ilk 11'de başlayacak" Pereira da 'Peki efendim' deyip yola koyuldu.

Beşiktaş şampiyonluk yarışında ama tribünlerde 5-6 bin taraftarı var.. Beşiktaş taraftarı şampiyonluğa mı inanmıyor? Fikret Orman da, "Şampiyonluğa oynayan takımın 5 bin taraftarı olur mu?" diyerek sitem etti..
Fikret Orman kesinlikle haklı. Beşiktaş taraftarını bazen anlayabilmek mümkün değil. Vefakar değiller desem olmaz, çünkü vefalı olduklarını biliyorum. Eziyete gelemiyorlar desem yine doğru olmaz. Çünkü takımları için tarihte inanılmaz özverilerde bulundular. Fakat yine de ligin bitimine 10 hafta kala ve şampiyonluk şansının en az yüzde 50 olduğu Beşiktaş takımının taraftarının İstanbul'daki bir maça üstelik hava çok güzelken rağbet etmemesini anlayamıyorum. Sanırım kimse de bunun net olarak cevabını veremez.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA