Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Volkan Demirel Milli Takım'a alınmalı

A Milli Takım'ın İsveç ile oynadığı hazırlık maçı sonrasında Fransa 2016 yolunda artı ve eksiklerini nasıl yorumlarsınız?
Milli Takım için böylesine turnuvalar tam bir muamma. Bir bakıyorsunuz, tam olarak belli olmayan bir tanım olan kaotik futbol oynayıp çok başarılı olabiliyorlar. Ya da tuhaf tuhaf goller yiyip ilk turda elenebiliyorlar. Bence Milli Takım'ın en büyük sıkıntısı golcü olacaktır. Cenk iyi ama takımında ilk 11 oynamıyor.
Burak Çin'den nasıl bir formda gelecek bilmiyoruz.
Başka da ciddi bir alternatifimiz yok.

Milli Takım'da Volkan Demirel tartışması var. Sizce tekrar takıma alınmalı mı?
Volkan Demirel'in Milli Takım'a alınması şarttır.
Volkan Demirel Kazakistan maçında stadı terk ederek yanlış yapmıştır ve bedelini grup maçlarının kalanlarında kadroya alınmayarak ödemiştir. Ama Volkan Demirel'in suçu, affedilmez bir suç değildir. Attila Gökçe'nin beyanına göre; Volkan'ın özür dilemesi bekleniyormuş, şayet özür dilerse tekrar Milli Takım'a alınabilecekmiş.
Bunu asla kabul etmiyorum.
Sorun özür dileyip dilememek değil. Sorun bir oyuncunun toplumda ezdirilmesi. Diyelim ki Volkan özür diledi ve Milli Takım'a alındı. O dakikadan sonra Volkan'ın yaşayacağı ruh halini kestirebiliyor musunuz? Bu ülkede kimler ne yanlışlar yaptı, özür dilemediler ve hayat devam etti. Kaldı ki Volkan'ın suçu, Milli Takım'dan ebediyen ayrı kalmasını gerektirecek bir suç değil. Yine diyelim ki Volkan Milli Takım'a alınmadı, EURO 2016'ya Volkan Babacan ile gittik. Volkan Babacan'ın emeğini hafife almam. Ama şu bir gerçek; Volkan Demirel, Volkan Babacan'dan daha iyi bir kalecidir ve uluslararası deneyimi çok daha fazladır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA