Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Orman bazen şaşırıyor

Üst üste iki yıl şampiyon olan Beşiktaş'ın Başkanı, ezeli rakibinin başarısını 'Euroleague hırsızlıktır' diye yorumladı. Bu tarz açıklamaları nasıl yorumluyorsunuz?
Fikret Orman, bazen çok uzlaşmacı, çok sevimli mesajlar verirken bazen de şaşırıveriyor. Söylediği lafın nereye vardığını kestiremiyor ve sevimsiz hale geliyor. Aylar önce Türkiye Kupası'na "Süt Kupası" dedi sonra özür diledi. Şimdi de basketbolda Avrupa'nın bir numaralı organizasyonuna üstelik THY'nin sponsorluk yaptığı bir turnuvaya hırsızlık suçlamasında bulundu. Adama "İspat et" derler. Biri de çıksa Beşiktaş yönetiminde hırsızlık oluyor dese Orman ve arkadaşları nasıl bozulur, üzülürse şimdi de Euroleague organizatörleri ve milli havayolumuz THY, aynı üzüntüyü yaşıyorlar. Ayrıca bu lafla Fenerbahçe'nin tarihi başarısını küçültmek de Beşiktaş başkanına hiç yakışmıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA