Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

İsteyerek ahiretinizi de yaktınız!

Bir hakem, Türk hakemlik onurunu, geleceğini, kariyerini, kul hakkını bir yana bırakıp maçı Rizespor'dan aldı, bağıra bağıra, VAR hakemiyle birlikte G.Saray'a verdi. G.Saray belki 3 puan kazandı ama hakem kendini bitirip spor kamuoyunun vicdanında da derin bir yara açtı. Üstelik G.Saray'ın olası şampiyonluğuna da müthiş bir gölge düşürdü. Her hakem hata yapar ama VAR'a bakıp da hatanda ısrar edersen, ben orada kötü niyet ve kasıt ararım.
G.Saray'ın kazandığı ilk penaltıya bakalım.
Rizeli oyuncu, Marcao'nun suratından eliyle itiyor. Olay ceza alanı içinde ve rakip bilerek isteyerek Marcao'yu suratından itiyor ama Ey VAR hakemi ve Serkan Çınar, siz milleti eşek mi zannediyorsunuz! Bu eylem, top oyuna girmeden yani korner kullanılmadan önce yapılıyor. VAR teknolojisi olmasa hakem top oyundayken mi itildi, yoksa girmeden mi itildi çözemeyebilir.
Ama yazıklar olsun, yuh size! VAR'a bakıyorsunuz, tüm maçı seyreden milyonlar gibi Marcao suratından itildiğinde daha korner kullanılmamış. Ama kalbiniz penaltı olsun istiyor değil mi?
Geçmiş olsun, Emre Akbaba kardeşimizin ayağı kırıldı. Çok üzücü ama futbolun doğasında var. Burada da VAR'a gidiyorsun, Samudio'yu oyundan atıyorsun. Ne yaptı Samudio, Emre Akbaba'nın ayağına mı bastı, kavalına çift mi daldı? Şut çekerken yanlışlıkla temas etti. Ama Serkan Çınar adlı sözde hakem tuttu, Samudio'yu oyundan attı. Anlamsız gözlerle Türk halkı operasyonu izliyordu ki yine VAR hakemi ve Serkan Çınar, organize bir eylemle bir penaltı icat ettiler.
VAR incelemesinde net görünüyor ki Rizeli oyuncu ayağını sallıyor. Onyekuru ayağını salladığını görüyor. Kendi ayağını yere basıyor, o güzel gözleriyle sağa sola bakıyor ve tekme yemiş gibi kendini yere atıyor. VAR teknolojisi olmasa hadi hakem de yedi diyelim, yine yazıklar olsun VAR'a bakıyorsunuz ve şu penaltıyı veriyorsunuz.
Söylenecek çok şey var. Ama ülke bir hukuk devleti. Aslında gerek Serkan Çınar, gerekse VAR hakemi Alper Ulusoy, benim ne demek istediğimi anlamışlardır. Utanmalısınız, insan içine çıkamamalısınız. Sadece dünkü maçı yakmadınız, bence bilerek ve isteyerek ahiretinizi de yaktınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA