Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

İki puan gitti derken...

Önce baştan söyleyeyim, maçta oyunun karşılığı olan bir skor çıktı. İlk yarı gole kadar iki takım da dengeli oynadı. Trabzon'un golünde Janko'nun Deniz'i ekarte edip topla dönüşü çok güzeldi ve Adrian'ın golüyle sonuçlandı. Ligdeki konumu nedeniyle de sakin oynayan Antalyaspor golden sonra kontrolü kaybederek ilk yarının sonuna kadar çok risk aldı. Trabzonspor ani kontralarda son pasların şiddetini ayarlayamamasından dolayı ikinci golü bulamadı. Bordo-mavililer bu sırada maçı koparabilirdi de. Antalya önde oynarken top Trabzon'a geçince baskı yaparak oyunu Trabzon alanında tuttu.
İkinci yarıda bir pozisyon dışında kalelerinde tehlike yaşamadılar. Buna rağmen ikinci alanda başarılı olsalar da son dakikalara kadar rakip ceza alanı civarında etkili olamadılar. Sonlara doğru Uğur'un savunma arkasına attığı harika pasa (Bamba ofsaytı bozdu) Ömer'in güzel vuruşuyla golü buldu Antalya. Bunun ardından Antalya uzatma sonuna kadar ikinciyi aradı. 45 dakika boyunca denedi Antalyaspor, karşılığında tehlike de yaşamadı. Risk aldı. Antalyaspor'un iki devre arasındaki en büyük farkı ilk yarı pozisyon verdi, ikinci yarıysa hem topa hükmetti hem de top rakipteyken baskı yaptı ve yarım pozisyon dışında rakibine fırsat vermedi. Şuursuz davranmadılar ve bunun mükafatını aldılar.

Trabzonspor iyi oynamıyor
Trab zonspor'un orta sahasındaki isimlerle pas oyunu yapamazsınız. Trabzon hem kontratak hem pas yapamayınca bir hata yapacaktı. Onu da yaptı. Trabzonsporlu futbolcular nasıl gitti iki puan derken bir gol daha yedi. Maçı kazanabilirlerdi de. Ama Trabzonspor iyi top oynamıyor. Kısır bir takım. Ligin en az gol atan takımlarından biri. Sadece orta sahada mücadele eden bir ekip, pas yapamıyorlar, gol yollarında kısırlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA