Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Bu kez farklı Beşiktaş!

Dün akşam Beşiktaş, geçtiğimiz haftalara göre çok farklıydı. Beşiktaş'ı nasıl biliriz; rakip kalede bol pozisyona giren, kendi kalesinde de bolca pozisyon veren bir takım olarak. Ama dün Ordu'da öyle olmadı. Diğer maçlara göre çok daha temkinli oynadılar. Kalelerinde hemen hemen hiç pozisyon vermediler. Verdikleri tek pozisyon da gol oldu. Kendi adlarına da eski maçlara göre fazla pozisyon üretemediler. Az pozisyona girdiler ama tam girdiler. Ancak Ordu zor bir deplasmandır. Bu tür maçlarda takım savunmasını iyi yapmazsanız; Stancu ve Hasan Kabze gibi her an her şeyi yapabilecek oyunculara sahip bir takım karşısında konsantrasyon eksikliği ve dalgınlığa düşerseniz anında golü yersiniz.

İbrahim Toraman faktörü
Beşiktaş, eski maçlara göre maç boyunca savunma ile hücum arasında mesafeyi hiç açmadı. Bunda en büyük sebep, İbrahim Toraman önderliğindeki Beşiktaş orta sahasıydı. İbrahim Toraman hem takımı öne doğru itti, itmekle de kalmadı Orduspor'un kazandığı toplarda kendi savunmasını öne doğru taşıdı. Beşiktaş savunmasının ve hücum oyuncularının oynamasını sağladı. Necip oyunun her iki yönünü de oynamak istedi. Oğuzhan oyunun tek yönünü, yani hücum yönünü etkili oynadı. Hem gol attı, hem bol bol pas yaptı. Samet Aybaba da doğru değişiklikleri doğru dakikalarda yaptı.
Orduspor sezon başındaki görünümünden çok uzak. Dolu dolu oynayan değil rakibin hatalarından gol atmak isteyen bir takım görüntüsündeydiler dün akşam.
Beşiktaş'ın
forvetleri gol bölgelerinde etkili değil. Özelilikle Olcay ve Holosko çok koştular ama koştuklarının karşılığı kadar pozisyona giremediler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA