Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Aslan savaştı ve kazandı

İlk yarı Galatasaray, ikinci yarı kör dövüşü şeklinde geçti maç... Galatasaray klasik iyi konsantre olduğu maçlar gibi yüksek tempoyla başladı. Golü de buldu. Yetmedi, adeta Beşiktaş ceza sahası civarını abluka altına aldı. Tek yapamadığı bu kadar baskılı oynarken ikinci golü bulmaktı. Ta ki devrenin uzatmalarına ve Riera'nın sürpriz kafa vuruşuna kadar... İlk yarıda bir tane pozisyonu var Beşiktaş'ın.. Savunma arkasına atılan topta Hilbert kararsız kalınca kötü bir vuruş ve autla bitirdi atağı...
İlk yarı tamamen Galatasaray ağırlıklı bir 45 dakika izledik.
Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, hafta boyunca Almeida'nın eksikliğini çok düşünmüş, kurmuş kafasında... Sadece Almeida'nın yerine bir oyuncuyla başlamadı. Farklı bölgeleri de değiştirdi. Beşiktaş'ın dörtlü savunmasından ilki ilk kez, biri de ikinci kez oynuyordu.

Hamit'i çok beğendim
İkinci yarının ilk dakikası klasik Beşiktaş ve Sivok golü bir anda Beşiktaş'ı oyuna ortak etmeyi sağlayabilirdi. "Sağlayabilirdi" diyorum çünkü sağlamadı; hatta Melo'nun kırmızı kartından sonra daha da üstünlük kurmalarını beklerken aksine Galatasaray iki tane pozisyon buldu. Beşiktaş, şuursuz, kontrolsüz ve Sivok dışında bireysel anlamda kötü günündeydi.
Holosko, Dany ve Semih arasında kayboldu gitti. Yüreğini koyan, savaşan ama gerçekten savaşan Galatasaray kazandı.
Galatasaray'ın takım olarak ilk yarı oyununu, ikinci yarı mücadelesini beğendim. Hamit'in performansını çok beğendim. Dentinho etkisizdi. Mazereti var.
Sneijder'in 2-0 iken girmesi ile 2-1 iken girmesi arasında fark var tabii...
Ama isabetli oynayan bir futbolcu.
Önümüzdeki haftalarda çok daha faydalı olacağının görüntüsünü verdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA