Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Neden gitti, neden döndü?

Fenerbahçe devre arasında beklendiği gibi parıltılı transfer yapamadı. Kadronun genişlemesi açısından 3 alternatif isim alındı. Hasan Ali'ye alternatif Ziegler, Kocaman'ın belki solda da kullanabileceği Webo ve orta saha kalabalığında Emre. Emre'den başlayalım. Emre iyi oyuncu. Atletico Madrid'de genelde kupa maçlarında oynadı. Ligde de zaman zaman şans buldu. Uyum sorunu yaşamaz. Ama bir gerçek de var. Soru net:
Neden gitti, neden döndü?
İkisinden birinin hata olduğu gerçeği var. Demek hata Kocaman ve yönetimin göndermesindeymiş.
Bu transfer bunu gösteriyor. Emre'nin gitmesi, Meireles'in alınmasıyla F.Bahçe'ye 20 milyon Euro'ya yakın bir fatura çıktı.
İkinci soru ise Emre gitmeseydi Meireles gelir miydi?
Webo'nun hem İspanya'daki hem Türkiye'deki kariyeri bir hayli iyi. Fenerbahçe'de bence iş yapar. 3 milyona alındı ve bu paranın dönüşünün olmadığı kesin.
Ziegler de Fenerbahçe'ye alışık bir oyuncu. Onun da maliyeti düşük. Ama bu üç oyuncuya baktığımız zaman kulüp öncelikle ekonomik davrandı.
Yani para harcamaktan kaçındı.Bununla ilgili doğruyu yanlışı kalan 15 lig en az 3 kupa ve en az 2 Avrupa maçında görme şansımız olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA