Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Fenerbahçe dibe vurdu

Galatasaray önceki gün puan kaybetti ama biz '1 puan aldı' dedik. Bunun anlamını dün Fenerbahçe maçında gördük. Sarılacivertli ekip, rakiplerinin puan kaybettiği bir haftada çok önemli bir puan kaybı yaşadı. Oysa Fenerbahçe dün son haftaların en pozitif oyununu sergiledi ama bu sezon lig öyle bir hale geldi ki, ligde 70 puanı bulanı hemen şampiyon ilan etsinler derim. Maçta 1-1'e kadar Fenerbahçe iyi bir futbol oynadı. Ben ilk yarıdan sonra hocanın Webo'nun yerine ikinci yarıya formda olan Semih'le başlamasını beklerdim. İkinci yarının sonlarında önce Eneramo sonra Sercan'ın sakatlıkları Fenerbahçe'nin aleyhine oldu. Fenerbahçe'nin şuurlu hücumları durdu. Kaliteli hücumlar durdu, ataklar doldur boşalta döndü. Oyunun durması Fenerbahçe'nin kaliteli futbolunu baltaladı.
Yeni transferler Webo maça iyi başladı, umut verdi. Ziegler iyi ama toparlanması için zamana ihtiyacı var. Emre'nin iyi oynadığı maçta yanındaki Crisitian, Meireles ile Bekir vasattı. Bekir'i beğeniyorum ama dün etkisizdi. Fenerbahçe çok önemli bir haftada maç kaybetti. Seyirci büyük bir heyecanla geldi. Ben de Fenerbahçe'nin puan kaybedeceğini düşünmüyordum. Ama futbol böyle bir oyun, güzel bir oyun. Herşeye açık bir oyun. Fenerbahçe bence dün akşam itibariyle dibe vurdu. Yönetim ve hocaya güven kaybı oldu. Bu Fenerbahçe'nin geleceği için iyi olmadı. Kuyt'ın bireysel olarak formsuzluğu sürüyor. Sivas'ın ilk golünde ofsayt olabilir ama elbette Volkan'ın da hatası var.
Volkan bir süredir formsuz, kafası sahada değil gibi. Webo çıktıktan sonra Emre de çıktı. Emre dün müthiş bir futbol oynadı. Takıma çok önemli etkiler yaptı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA