Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Psikolojik üstünlüğe inanmıyorum

Drogba ve Sneijder'in transferleriyle Galatasaray psikolojik üstünlük yakaladı mı?
Ben bu psikolojik üstünlüklere hiç inanmadım. Dönem dönem takımlar iyi oynar ve iyi maçlar çıkarırlar. Dönem dönem rakiplerinden geride de kalabilirler. Ben ne 6-0'lık skorun ne de Drogba transferinin psikolojik üstünlük sağlayacağına inanmıyorum. Bu armalar, skorlar ve oyuncularla üstünlük sağlamazlar. Bu oyuncular evet dünya çapında hava verirler ama kulüplerin tarihlerini ve kariyerlerini belirlemezler. Ancak katkı sağlayıp hava getirirler. Bu oyuncuların geldiği kulüpler de çok önemli; Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş. Kulüplerin bu isimleri ihtiyacı kadar isimlerin de kulüplere ihtiyacı olduğunu görelim. Çünkü Drogba Çin'den geliyor. Anelka önemli bir kulüpten gelmesine rağmen problemli ayrılmıştı. Yani biz orada uçan oyuncuları almıyoruz. Bizler artık önemli kulüpler olduğumuzu bilelim. Drogba geçen yıl hangi antrenörle çalışıyordu, bu sene hangi antrenörle çalışacak!
Fatih Terim ve Samet Aybaba'nın atışmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?
Fatih Terim Samet Aybaba'ya laf çakmamıştır. Onu kesinlikle tahmin etmiyorum. Genel olarak yorum yapmıştır. Samet Aybaba'nın da Beşiktaş'ın durumunu doğru örneklerle anlattığını ve sözlerini o anlamda söylediğini düşünüyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA