Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Ey Zekeriya Ağabey!

Ey Zekeriya Ağabey. Daha futbola başlamamıştım, seni çok seviyordum. Futbolculuğundan sonra bir ara Futbol Federasyonu'nda görevliydin. Sonra bir ara kayboldun, şimdi MHK başkanısın. Ey Zekeriya Ağabey'in yanındaki arkadaşlar... Çoğunuz hakemlikten gelmesiniz. Diyeceksiniz ki neden hep MHK'ye söylüyorsun. Kime söyleyeceğim ki? İki yıldır maçlar inanılmaz kötü gidiyor. "Çok şükürler olsun ki hakemlerimizin şike olaylarında adı dahi geçmedi" dedik. Ama bunları suistimal etmeyecekler. Sırayla Üç Büyükler ağlıyor. Diğer takımlar ne yapsın Allah aşkına? Fatih Terim inanın şu penaltıya üzülmüştür. Benim tanıdığım Fatih Terim böyle düşünüyordur. Gençlerbirliği takımının emeğine yazık değil miydi o penaltı gol olsa?
İlk yarıda çok iyi bir Galatasaray, beş orta sahayla oynuyor ve en büyük handikabı olan rezalet zemine rağmen oyuncular pas yapıyor, şut atıyor, direkten dönüyor. İlk yarının 0-0 bitmesi mucize.

"BARİ BEN ATAYIM!"
Ama ikinci yarının başında enteresandır o Galatasaray gitti, rakibini oynatan Galatasaray geldi. Gençlerbirliği bir iki kez geldi, yokladı. Biraz daha etkinleşti. Hazır Galatasaray da gelmiyor golünü buldu.
Daha sonra Fatih hoca önce iki forvete, sonra 4 forvete döndü, risk aldı. Buna karşı Gençlerbirliği boş sahaları değerlendiremedi. Galatasaray sürekli göbekten, kenardan orta yapıyor ama bir türlü gol olmuyordu. Baktı Özgür Hoca olmuyor, "Bari ben atayım" dedi, onu da beceremedi.
Bunlar sadece bu maçla ilgili eleştirilerim değil, haftalardır söylüyorum. Lütfen emekçilere, Anadolu takımı teknik direktörleri ve oyuncularına biraz saygı gösterin. Zaten onlar size saygı gösteriyorlar, bari sahaya çıktığınızda siz de saygı gösterin.
Zekeriya Ağabey'e dönüyorum. Hakikaten Türk futbolunun en düzgün adamlarından birinin bu rezalete kurumun başında tanıklık etmesine çok üzülüyorum.
Neyse Galatasaray; toparla kendini, Salı akşamı hakeme de ihtiyacın yok. Senin forman turu getirir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA