Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Renkli bir eşleşme

Real Madrid - Galatasaray

Galatasaray için en son çıkmasını istediğim takım Real Madrid'di. İspanya Ligi'nde Barcelona ile olan şampiyonluk yarışında çok geride kaldılar. Bu nedenle bütün güçlerini Şampiyonlar Ligi'ne verecekler. Çok geniş ve kaliteli bir kadroları var. Real Madrid ile Galatasaray arasında geçen sezon başında oynanan hazırlık maçını izlemiştim. Çok dengeli bir maç olmuştu ama adı üstünde o bir hazırlık maçıydı. Bu karşılaşma çok farklı olacak. Avantajın Real Madrid'ten yana olduğunu kabul etmek lazım ama buna rağmen tur atlamaları kolay olmayacak.

BURAK GÖĞSÜMÜZÜ KABARTIYOR

Real Madrid-Galatasaray maçı Şampiyonlar Ligi'ndeki gol krallığı yarışı için de önemli. Krallık yarışının iki iddialı ismi Burak ve Ronaldo karşı karşıya gelecek. Burak'ın bu yarışta olması hepimizin göğsünü kabartıyor.
Futbol dünyası aslında büyük değil. O nedenle elit antrenörlerin ilişkileri hep iyidir. Barcelona'nın Inter maçı öncesi Fatih Terim ve Mourinho ile sohbet şansım olmuştu. Mourinho'nun, Terim'e ne kadar saygı duyduğunu orada görmüştüm. Tüm bunların yanında Hamit'in eski Real Madridli olması, Real'deki Mesut'un bizim çocuğumuz olması bizi renkli bir çeyrek finale götürecek.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA