Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Bu takıma saygı duyulur

Evet iyi futbol oynamadı... Evet bireysel anlamda topla hücumda iyi değildi... Evet maç boyunca fazla pozisyon bulmadı... Evet ilk yarıda rakibine 2-3 pozisyon verdi. Ama taraftar özellikle ikinci yarıda ve maç bitiminde takımına sahip çıktı.
Yazıya öyle başladım ki bir sürü olumsuzluk var. Ama o kadar önemli mazeretleri vardı ki... Bu takıma bir şey söylemek, eleştiride bulunmak ACIMASIZLIK olur. Bu takıma sadece saygı duyulur.
Evet Galatasaray avantajlı... Evet Galatasaray iyi top oynuyor ve bu haftayı da galibiyetle kapattı. Ama bir Ordu, bir Roma, bir İstanbul derken bu takım oyuncuları oyunun sonunda haklı alkışı hak ettiler. Eskişehirspor özellikle büyük takımlara karşı pozitif oynayan bir takım. Olumlu da oynadılar. İlk yarıda pozisyon da buldular ama karşısında savaşan golden sonra morallenen bir takım vardı.

MEHMET TOPUZ İYİ OYNADI
Aykut Kocaman, Mehmet Topuz'u çıkarıp Krasic'i oyuna sokarak risk alacaktı, Mehmet Topuz'la başladı...
Mehmet iyi oynadı ve oynadıkça morallendi.
Maçın son 15 dakikası Eskişehirspor'un hakimiyetinde ama pozisyonsuz geçti. Bu dakikalar Fenerbahçe adına zor geçti.

GÖKHAN OLAĞANÜSTÜ
Gökhan olağanüstü bir fizik güç gösteriyor.
90. dakika Roma'da da depar attı burada da depar attı. Oyun kötü ama Aykut Kocaman'ın talebeleri Nisan ayının ortasında hala şampiyonluktan bahsedebiliyor, hala kupada şampiyonluğa koşuyor hatta Avrupa şampiyonluğunu konuşuyor.
Bu takıma sadece saygı duyulur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA