Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Ligi bitirenler ve bitirmeyenler...

Bir tarafta sonuna kadar mücadele eden, sadece mücadele eden, aslında mükemmele yakın futbol ortaya koyan, çoğu oyuncusu Süper Lig'de belki de ilk kez oynayan, çok iyi bir golcüsü olan, Gekas, Emrah, Çağdaş gibi tecrübeli oyunculara sahip ve her şeyden önce harika bir teknik direktörü sahip Akhisar Belediyespor...
Diğer tarafta çoktan havlu atmış, bireysel anlamda kalecisinden en uçtaki oyuncusuna kadar kafasında ligi bitirmiş, sezon başından bu yana gerçek anlamda şampiyonluğu hiç aklından geçirmemiş, matematiksel olarak şansı varken bile havlu atmış görüntüsünü bozmayan, sahada sezon başındaki görüntüsünden uzaklaşıp çok çabuk oyun disiplininden kopan bir Beşiktaş var...
Beşiktaş dün skor 2-1 olduktan sonra, 10 kişi kalınca tamamen oyundan koptu ve tarihi bir yenilgi aldı. Aslında Beşiktaş adına eleştirecek çok şey bulabiliriz ama Hamza Hamzaoğlu Hoca ve oyuncularına haksızlık yapmış oluruz.

PENALTI KARARI YANLIŞTI
Bu Akhisar Belediyespor kümede kalır, kalmaz bilemem ama sevmediğim bir cümle, 'gönüllerin takımı' diyorlar ya bazı takımlar için, Akhisar gerçek anlamda gönüllerin takımı. Dün çok iyi mücadele ettiler ve hak ettikleri bir galibiyet aldılar.
Çok tartışılan penaltı pozisyonuna gelecek olursak, hakem Kuddusi Müftüoğlu'nun kırmızı kart kararı doğruydu ancak penaltı kararı yanlıştı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA