Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Teşekkürler Fenerbahçe

En güzel sözü maçın bitiminde Ercan Taner söyledi: "Fenerbahçe'ye teşekkür ediyoruz."
Kadıköy'deki maçta üç top direkten döndü. Rövanş için de üç oyuncu firesi verildi. Portekiz'deki maçta oyun içinde iki fire daha... İskelet bozuldu, kolay değil. Rövanşta üç oyuncuyu oynatamıyorsun, oyun içinde de iki oyuncuyu kaybediyorsun ve mecburiyetten oyundan çıkarıyorsun. Ve tüm bunlar oyun içinde tur cepteyken...
Benfica maça tempolu başladı. Özellikle son 15'e kadar da tempolu oynadı. Ceza alanı civarına çok geldiler ama dönüp baktığımızda 3-1'den sonra sadece bir tane çaprazdan pozisyonları var. İlk gol organize, ikinci gol duran topta Fenerbahçelilerin dikkatsizliği. Üçüncü gol de taçtan geldi. Fenerbahçe skor 1-1 iken Sow'la; skor 2-1 iken aynı pozisyonda Sow ve Kuyt'la net fırsatlar buldu. Benfica, kendi sahasında taraftarın coşkusunu da arkasına alınca aslında Kadıköy'den başlayan biraz önce bahsettiğim problemler, Lizbon'da da devam edince bu sonuç geldi.

HAKEM İKİ DEVREDE FARKLIYDI
İlk yarıda maçı iyi yöneten hakem için ikinci yarıda etki altında kalmadı dersek yalan olur. Fransız hakem ikinci yarıda tercihlerini hep Benfica'dan yana kullandı. Evet, Fenerbahçe'nin kazandığı penaltı öncesinde pozisyon ofsayttı.
Sakatlıklar Fenerbahçe'nin tüm planlarını bozdu. Gökhan'ın çıkmasıyla Fenerbahçe üçüncü golü o bölgeden yedi ve bu skor Fenerbahçe'nin Amsterdam'a gitmesine engel oldu.

DİLERİM DEVAMI GELİR
Büyük takımlarımız Avrupa Ligi'nde yarı final ve final oynaması konusunda istikrar sağlamalı. Şampiyonlar Ligi'nde de çeyrek ve yarı final oynama potansiyelleri var. Bu yarı final inşallah başlangıç olur. Bence takım fazlasıyla görevini yaptı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA