Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Taraftarın istemediği oldu!

F.bahçe takımının ve taraftarının bu maçla ilgili en çok istediği şey mücadelenin uzamamasıydı.
Fenerbahçe taraftarının istemediği her şeyin bu sezon gerçekleşmesi gibi mücadele uzatmaya gitti. Hatta o da yetmedi penaltılara geçildi. Fenerbahçe kupada finale adını yazdırdı ancak pazar günü Galatasaray'la oynayacağı ve taraftarın büyük önem verdiği derbi öncesi ciddi bir efor sarfetti.
Fenerbahçe dünkü maçla birlikte bu sezonki 61. resmi maçına çıktı. Hiç şüphem yok ki futbolcular tatili iple çekiyordur. Bu da en büyük hakları.
Fenerbahçe için dün en büyük şanssızlıklardan biri rakibinin Eskişehir olmasıydı. Pas takımına karşı oynamak koşmayı gerektiriyor. Maçın birinci dakikasından 120. dakikaya kadar Eskişehir, Fenerbahçe'yi koşturdu. Sonuçta Nisan'ın ilk haftalarında 3 kupa hedefi olan Fenerbahçe için tek bu kalmıştı.

SAYGI DUYUYORUM
Maçı izlerken oyunculuk yıllarım geldi aklıma... Zaman zaman veteran maçlarında oynadığım günleri hatırladım. Hakikaten de Fenerbahçeli oyunculara tek kelime eleştiride ve serzenişte bulunmak bir futbol adamı olarak saygısızlık olur diye düşünüyorum. Eskişehir takımı da ligden erken koptuğu için konsantrasyonunu tamamen kupaya vermişti. Hatta Beşiktaş maçında da rotasyona gidip bu maça hazırlanmışlardı. Maç onların istediği gibi oldu. Penaltılara kadar getirdiler ancak Volkan'ın Necati Ateş'in vuruşunu kurtarışı Eskişehir için rüyanın sonu oldu.
Fenerbahçe'de Gökhan'a ayrı şeyler söylemek istiyorum. Taraftarın ona yaptığı sevgi gösterisini fazlasıyla hak ediyor. İnanılmaz bir top oynadı. Mehmet Topal ve Webo da takımda iyi oynayan isimlerdi. Sow'un etkisiz ve kuvvetsiz olduğu günlerden biriydi. Fenerbahçe 3 kupa hedefiyle başladığı sezonu en azından 1 kupayla kapatmak için umudunu korudu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA