Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Yenileri beğendim

Ben bu tür özel maçları pek sevmem. Böyle hazırlık maçları genelde konsantrasyonu düşük, sanki bir jübile maçı havasında olur. Ölçü, plan da pek kabul etmem. Ama dün akşam sıkı maç oldu. İrlanda futbolu çok düşüşte olan bir futbol. Son maçlarda sürekli kaybeden ve güven eksikliği olan bir takım. Ama dün puan maçı oynar gibi, berabere giderken de gerideyken de oyun disiplininden hiç kopmadılar.
Ve sürekli milli takım oyuncularına yakın oynamaya çalıştılar. Maçın başında girdiğimiz pozisyonlardan iki tane gol yapabilseydik, iki diyorum çünkü ilk yarının sonunda attığımız gol bile rakibi disiplinden koparmadı...Belki iki farklı sonuç etkileyebilirdi...
Dün oynayan kadromuzun yarısı belki 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde oynamayacak. Kaldı ki dün sürpriz oyuncuların performansı da iyiydi; Bilal ve Adem gibi... Ama herkesi kullanabileceğini, en azından kendi kafasında soru işareti bırakmamak adına birçok oyuncuyu çağırdı ve kullandı hoca...

SEKİZ FORMA ORTADA

Gözüken şu ki; bir kere her şeyden önce iki bekimiz belli:
Gökhan ve Caner... Arda'nın geleceğiyle ilgili de belirsizlik görmüyorum. Arda da sürekli olacaktır... Ama gözüken o ki diğer sekiz oyuncuyla ilgili önümüzde 10 aylık bir zaman olacaktır.
Dün zaman zaman heyecanlı, hareketli bir maç oldu. Ama en azından İrlanda'nın ciddi ve sert olması, özellikle 60 dakika bizimkilerin de ciddi, disiplinli oynamasını sağladı. Bu anlamda dünkü maç, daha önce çok faydalı görmediğim özel maçlara göre nispeten daha faydalıydı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA