Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

G.Saray tamamında dağınıktı

Mutlak üç puana ihtiyacı olan tek değil, iki takım vardı dün sahada ve öyle de oynadılar. İlk 45 dakikanın tamamında Kasımpaşa oyunu domine etti. Hem golü buldu hem pozisyonlara girdi hem de Galatasaray'a hiç pozisyon vermedi Kasımpaşa, oyun üstünlüğü tamamen elinde tuttu. Galatasaray eski sistemine dönmüş, 4-4-2 oynuyordu. Ama Kasımpaşa'da özellikle Donk'un önünde oynayan 5 oyuncu da iyi çalım atan, bireysel yetenekleriyle pozisyonlar bulan oyuncular. Galatasaray, bu tür oyunculara karşı zorlanıyor. Kasımpaşalı oyuncular da dün gece pozisyonlara girdiler, golü de attılar. Kasımpaşa savunmada 4 stoper ile oynadı. Fazla ofansı da düşünmedi bu oyuncular. Sağ kanatta El Yasa hiç çıkmadı... Sadece İlhan bir kaç kez ileri çıktı. Mancini ikinci yarıya Bruma'yı çıkarıp Umut'u alarak başladı. Daha sonra Emre'yi aldı Mancini. Emre iyi de oynadı. Bu değişikliklerle birlikte Eboue sağ beke, Sabri de sol beke çekildi. İkinci yarının ilk 15-20 dakikasında Kasımpaşa pozisyonlar bulmaya devam etti. Hatta skor 1-0 iken Scarione ile mutlak bir golü kaçırdı. Ardından Galatasaray etkili gelmeye, iyi oynamaya başladı. Golün geleceği belliydi, geldi de... Drogba'nın da bunda payı büyüktü.

ŞOTA'YI KUTLAMAK LAZIM
Golden sonra maç iki takım adına da gitti geldi... Drogba ve Burak ile iki mutlak pozisyon da buldu Galatasaray... Emre'nin bir şutunu da kaleci kurtardı. Kasımpaşa'nın da pozisyonları vardı. Ama Babel ile Scarione bunları değerlendiremedi. 60 ile 75. dakikalar arasında Kasımpaşa dağınık bir görüntü verdi. Ama Galatasaray oyunun tamamında dağınıktı.
Kasımpaşa iyi bir takım; tıpkı Barcelona gibi santrforsuz oynuyorlar. Önde çok kabiliyetli oyuncuları var... Her an her dakika her takıma gol atabilecek yetenekte bu oyuncular. Şota'yı kutlamak lazım...Hakikaten iyi takım...

MAÇIN ADAMI: SCARİONE

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA